fbpx

​​​​test1

Cindy H.

Deze business strategie sessie was voor mij van onschatbare waarde om te kunnen bepalen welke stappen ik moest nemen om verder te komen met mijn business.

Franka zet met haar kennis en jarenlange ervaring die extra stap  om je te helpen je business te laten groeien.

Alex T.

Helder en duidelijk.

Ik heb me samen met mijn vriendin aangemeld voor de business strategie sessie omdat we vooral meer duidelijkheid en advies wilden over NWM, en hoe we ons doel om een fulltime inkomen te kunnen verdienen met die business kunnen bereiken.
En dat is absoluut gelukt en meer. 
Ik zou het iedereen die serieus is om zijn baan op te willen zeggen en fulltime te gaan in NWM aanraden.

Michelle T.

Lekker direct met een No Nonsense attitude.

Heerlijk zoals Franka je lekker recht voor zijn raap zegt waar het op staat.
In het begin schrok ik daar wel een beetje van, ik was dat namelijk niet gewend.
Maar zoals ze zelf zegt gaat het erom dat je resultaten behaalt en dat kan alleen wanneer je héél eerlijk naar jezelf en naar je bedrijf kijkt.

Bedankt Franka.

Dianne E.

Jarenlang heb ik van alles en nog wat geprobeerd waarvan ik hoopte dat het me klanten en inschrijvingen op zou leveren.
Ik aarzelde om me aan te melden voor een strategie sessie om dat ik bang was dat het zo'n "hiep hiep hoera" verkooppraatje zou zijn.
Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb, het is me nu zo ontzettend helder waarom ik nooit eerder resultaten behaalde, en het is me nog veel duidelijker HOE ik nu wel eindelijk mijn doelen ga behalen, ook daarin reikt ze je de middelen aan die je nodig hebt.

Simon v. B.

Ik heb heel lang gedacht dat het me maar niet lukte  om een fulltime inkomen uit mijn business te kunnen halen vanwege het bedrijf en het product waar ik mee werkte .
Sinds kort ben ik weer opnieuw gestart en het advies wat ik van Franka heb gekregen is absoluut zijn gewicht in goud waard.

Zonder het inzicht wat ik heb gekregen in de strategie sessie en de hulp van Franka zou het me jaren en jaren kosten van vallen en opstaan om het te leren. ik heb mijn baan nog niet opgezegd, maar dat gaat niet lang meer duren 😉

Jan vd V.

Na een aantal tegenslagen op zowel persoonlijk als zakelijk gebied was het echt tijd voor mij om uit mijn comfortzone te komen en actie te ondernemen.

Franka kon mijn verwarring doorzien en heeft me duidelijkheid gegeven over de kern van mijn bedrijf en waar het ECHT om gaat als het aankomt op het aantrekken en helpen van mijn klanten.
Dit gesprek heeft me een héle duidelijke en gedefinieerde marketing strategie opgeleverd met een logische en duidelijk te volgen actieplan. 

Maaike M.

Als je echt duidelijkheid wilt en serieus wilt gaan groeien dan is dit een absolute aanrader.
Realistisch, open, eerlijk en to the point.
Ze is absoluut geen "hype" of "kijk eens hoe goed ik ben" mens, zoals ik bij veel anderen zie.
Maar lekker gewoon en realistisch in wat ik binnen een jaar kan bereiken en wat ik moet doen in mijn business om daar te komen. 

>