fbpx

Netwerk Marketing Actie Plan

5 Actie Tips Voor Resultaat

 Met een beetje moeite en inzet kan iedereen de kunst en wetenschap van marketing meester worden.

Of je het je nu realiseert of niet maar iedereen netwerkt op de één of andere manier, en het is een deel van je dagelijkse leven.

Netwerken is een heel breed concept dat gebruikt wordt in zo ongeveer alle aspecten van ons leven, in het algemeen draait het om een support systeem wat informatie en gemeenschappelijke belangen deelt onder gelijkgestemde mensen. Het is gebaseerd op de vraag “Hoe kan ik jou helpen” en niet “Wat kun jij voor mij doen”
Netwerk Marketing draait vooral om :

Het Geven Van 110% Van Jezelf In Alles Wat Je Doet,
Om De Ander Te Helpen Datgene Te Verkrijgen Wat Het is Dat De
Ander Wil Of Nodig Heeft
En Waarvoor De Ander Bij Jou Komt.

Alhoewel het MLM idee voor veel mensen overweldigend, moeilijk te begrijpen en intimiderend kan zijn, draait het om een heel simpel principe.

De Ander te helpen verkrijgen wat het is dat de ander wil en waarvoor hij of zij bij jou komt..

Ongeacht of dat nu is voor het specifieke product van je MLM business, of de zakelijke mogelijkheid. Het is niet anders dan welke andere winkel of dienstverlening dan ook.

Dus hoe kun je nu een succesvolle Netwerk Marketer worden vraag je?

Hieronder vind je de regels die je dient te volgen:

1 : Stel Realistische Doelen En Verwachtingen


Het is ontzettend belangrijk om je doelen en je verwachtingen te stellen m.b.t. wat het is dat je wilt bereiken in je business, en de acties die daarbij horen om het te kunnen verwezenlijken.
Wanneer je je plan aan het opstellen bent wil je zowel je korte als lange termijn doelen opschrijven.

Het enkel en alleen je plan in gedachten houden is niet genoeg, schrijf ze uit en werk dan van achter naar voren terug, waarbij je stap voor stap opschrijft wat er voor nodig is om dat plan te realiseren. Op die manier wordt je hele plan makkelijk te volgen en heb je je dagelijkse acties op papier staan.
Niet alleen zie je nu direct of je doel inderdaad haalbaar is, maar tevens zorgt het ervoor dat je niet overweldigt raakt door het werk wat je moet verzetten om je doel te kunnen bereiken.
Bijv: Stel dat je doel is om binnen een jaar een inkomen van €2500 per maand te verdienen met je business.

  • Hoeveel directe klanten dien je dan te hebben?
  • Hoeveel nieuwe distributeurs?
  • Hoeveel mensen moet je dan wekelijks voor je presentatie hebben?
  • Hoeveel mensen moet je daarvoor spreken?
  • Hoeveel leads heb je daarvoor nodig?
  • Hoe ga je die leads genereren?
  • Wat zijn je business kosten die gepaard gaan met het genereren van die leads?
  • Wat zijn de vaardigheden die je dient te leren om dit alles te kunnen verwezenlijken?
  • Hoeveel tijd kost het je per week om dat te realiseren?

2: Neem De Verantwoordelijkheid Voor Je Bedrijf.

Zodra je je doelen hebt geïdentificeerd, incl. de bijbehorende acties, zul je ook voor jezelf duidelijk moeten hebben wat je kunt verwachten, en of je doel dus ook realistisch is.
Je verwachtingen staan natuurlijk gelijk aan de tijd en energie die je aan je business besteedt.
Verwacht geen resultaten als je niet bereidt bent het nodige te doen om ze te behalen.
Als je slechts 5 uur per week investeert in je business, maar in die 5 uur geen enkele inkomsten producerende activiteiten onderneemt ( leads genereren, opvolgen van je leads, prospecten, closen) dan kun je ook niet verwachten dat je dat inkomen van €2500 per maand gaat verdienen.

3: Behandel je business als een ECHT bedrijf,

waar jij de directeur bent met een lange termijn visie voor succes.

Maak een commitment aan je zelf en je gezin om te doen wat gedaan moet worden om het gewenste inkomen zowel op korte termijn als op lange termijn te genereren.

Plaats je werkschema op een Whiteboard of plak het op de koelkast waar het hele gezin het kan zien. Dit zijn de uren dat je aan het werk bent, en in die tijd kun je niet gestoord worden. DOOR NIEMAND.
Zorg dat je de juiste tools hebt en dat je investeert in jezelf om de vaardigheden te verkrijgen die je nodig hebt om je doelen zowel op korte als lange termijn te kunnen verwezenlijken.Behandel je business als een ECHT bedrijf, waar jij de directeur bent met een lange termijn visie voor succes. – See more at: https://www.frankapeels.nl/multi-level-marketing/#sthash.nzV0hV7B.dpuf

4: Wees Een Leider

Om effectief en succesvol te kunnen zijn als netwerk marketer zul je een leider moeten zijn die initiatief neemt en het voorbeeld is voor je downline.
De mensen die je uiteindelijk inschrijft in je business, hetzij als klant hetzij als distributeur schrijven bij je in om wie jij bent, en omdat ze weten dat jij hen kunt helpen datgene te verkrijgen wat het is dat zij willen.
Laat ze exact zien wat het is dat ze moeten doen om succes te kunnen behalen.

Lead By Example. Wees de wegwijzer.

Dat wil echter niet zeggen dat jij hun business voor hen runt of hen van klanten en partners voorziet.

Je runt jouw business om vrijheid voor jezelf te creëren, niet om een slaaf te zijn van je business, je downline of klanten.
Plug je downline in op een simpel repliceerbaar systeem en laat ze weten waar ze met hun vragen terecht kunnen, laat ze weten waar ze toegang tot de nodige training kunnen krijgen, en werk met de mensen die werkelijk actief zijn en resultaten produceren ( hoe klein die resultaten ook mogen zijn) niet met de mensen die zeggen dat ze van alles zullen doen, maar na een maand nog geen enkele aanwijzing hebben opgevolgd en enkel excuses verzinnen waarom ze niet dit of niet dat kunnen doen.

5: Creëer Leverage In Je Business

Dit komt weer terug op wat ik hierboven heb gezegd.
Plug je downline in op een simpel repliceerbaar systeem, en leer hen hoe ze hun downline inpluggen op het zelfde simpele repliceerbare systeem.
Werk met hen die actie ondernemen en resultaten behalen, hoe groot of klein die resultaten voor nu ook mogen zijn. Leer hen vooral om zo snel mogelijk zelfstandig te zijn.
De mensen in je team die er daadwerkelijk voor willen gaan, ondernemen de actie die nodig is. Leer hen de skills die ze nodig hebben.

Je Netwerk Marketing business kan inderdaad een zeer plezierige en winstgevende onderneming worden die je de vrijheid geeft die jij graag wilt wanneer je de nodige vaardigheden eenmaal onder de knie hebt.
Met de juiste instelling, voorbereiding en het ondernemen van de juiste actie zal alles elkaar eenvoudig opvolgen en voor je het weet zul je op weg zijn naar succes of je eerste successen behalen.

Ben je vastbesloten om je doelen te behalen en een onfeilbaar MLM actieplan voor jezelf en je downline in handen te krijgen?

Meld je dan nu aan voor de Gratis Netwerk Marketing Quickstart Guide en ontdek hoe deze direct toepasbare strategieën je kunnen helpen meer gekwalificeerde leads en inschrijvingen aan te trekken.
De lessen zijn simpel, eenvoudig te volgen en direct toepasbaar.
Like en Share dit bericht op Facebook


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kies De Actie Gerichte Artikelen Die Perfect Aansluiten
 Bij Je Huidige Fase Van Business Groei.

Meld Je Vandaag Nog Aan Voor De
Gratis Marketing Training

>