fbpx

Multi Level Marketing Hoe Succesvol Je Business Op Te Bouwen

Wil je weten hoe je Multi Level Marketing Business op te bouwen?

Oke, daar gaan we dan?

Je hebt het dus gedaan, je bent ingeschreven bij een Multi Level Marketing Bedrijf voor de eerste keer, of misschien is dit zelfs wel je 4e of 10e bedrijf.

In deze economisch onzekere tijden waar meer en meer mensen ontslagen worden is Netwerkmarketing een zeer aantrekkelijk en lucratief alternatief waarbij je je inkomen in minder dan een jaar, en zelfs maanden kunt vervangen.

Dankzij het internet en andere geavanceerde technologie vandaag de dag, is het nu makkelijker om succesvol een Multilevelmarketing business op te bouwen dan ooit tevoren.

De Eenvoudigste Manier Om Een Multi Level Marketing Business Op Te Bouwen

Het starten van een netwerk Marketing Business is een uitstekende keuze om verschillende redenen.

Wanneer je een fulltime baan hebt, heb je natuurlijk een aantal belasting voordelen omdat je je eigen bedrijf bent gestart.

Je kunt parttime werken aan het opbouwen van je multi level marketing inkomen, terwijl je nog steeds het inkomen van je vaste baan hebt om de lampen te laten branden, en de rekeningen te betalen.

multi level marketingEr zijn talloze mensen die in een Multi Level Marketing business starten en het ontzettend goed doen, aan de andere kant zijn er ook mensen die beginnen en absoluut geen idee hebben hoe hun Multi Level Marketing Business op te bouwen, ze volgen een systeem dat simpelweg niet voor hen werkt, of ze steken er niet de energie in die nodig is om van hun business een succes te maken.

Wat mij blijft verbazen, en hier is wat ik daarmee bedoel.

Mensen zijn bereid om 40 uur per week of meer bij een baas te werken voor een € 1400 netto  per maand, en dat is minder dan € 10,- per uur, maar zijn niet bereid om 10 uur per week te werken om binnen een half jaar € 1000 en meer te verdienen met het opbouwen van hun Multi Level Marketing Business!!!!!

Wanneer je slechts €1000,- p.m extra genereert dan komt dat neer op €25,- per uur!

Het kan zijn dat het aan mij ligt, maar wat mis ik hier??

Dus stop met wat je aan het doen bent om je MultiLevel Marketing Business op te bouwen en leer hoe je je MLM business succesvol opbouwt.

Hier is wat je moet doen om het inkomen te kunnen
produceren wat je werkelijk wilt.

  • Behandel je business als een ECHT bedrijf, waar jij de directeur bent met een lange termijn visie voor succes.
  • Plan je tijd die nodig is en neem de acties die moet nemen in die tijd. Houd je aan je schema.
    Het kijken van herhalingen van “two and a half man” of “De politie  op je hielen” is allemaal leuk en aardig, maar het genereert absoluut geen inkomen.
  • Wanneer je in de weekenden aan je business moet werken of ’s avonds als de kinderen in bed liggen, doe het dan.
  • Maak een commitment aan je zelf en je gezin om te doen wat gedaan moet worden om het gewenste inkomen zowel op korte termijn als op lange termijn te genereren.
  • Wees de directeur/directrice die je moet zijn
  • Plaats je werkschema op een Whiteboard of plak het op de koelkast waar het hele gezin het kan zien. Dit zijn de uren dat je aan het werk bent, en in die tijd kun je niet gestoord worden. DOOR NIEMAND.
  • Vraag je partner om je aan je schema en commitment te houden als dat nodig is.

Doe dit en binnen een paar maanden zou je al een héél ander leven kunnen leiden waarin je niet uren in de file hoeft te staan van en naar een baan die je nooit de tijd en vrijheid gaat geven die je eigenlijk wilt, of die je inmiddels zo heeft uitgeput dat je al op de kinderen begint te mopperen zodra ze hun mond open doen.

Geloof me, ik weet wat het is. Je gezin verdient beter, JIJ verdient beter.

Alles wat je hoeft te doen om succesvol je Multi Level marketing business is je te commiteren aan bovenstaande stappen, een uurtje of twee per dag daarin te investeren, en binnen minder dan een jaar zou je al een totaal ander leven kunnen leiden.multilevel marketing

En hoe zou dat jouw leven en van je gezin veranderen?

Zou je dan meer tijd met ze door kunnen brengen?

Zou je dan spontaan een dagje naar de Efteling ofzo kunnen gaan, of een weekendje weg?

Gewoon omdat je er zin in hebt.

Hou je visie van het eindresultaat dan voor ogen, en ga aan het werk.

Het is de exact zelfde visie die ik een aantal jaren geleden had, en door daar aan vast te houden en het consequent uitvoeren van bovenstaande stappen heb ik nu inderdaad de vrijheid om meer tijd met de kinderen door te brengen, en de dingen te doen die wij leuk vinden om te doen.

Er moet een hoop gebeuren om een multi level marketing business op te bouwen en wanneer je niet het juiste plan van aanpak volgt kun je je zelf verliezen in het weken lang online zoeken naar informatie over hoe je multi level marketing business op te bouwen, en uiteindelijk gefrustreerd te raken om dat je geen flauw idee hebt wat je moet doen.

Het kan er zo maar voor zorgen dat je de handdoek al in de ring gooit nog voordat je goed en wel gestart bent.

Hoe Je Multi Level Marketing Business te Bouwen
Op Een Simpele Manier

Wat je dient te weten over hoe je je MLM business op een simpele manier op te bouwen , is dat je een mentor moet vinden die de resultaten behaalt die jij wilt behalen, en dan de exact zelfde stappen volgen die zij genomen hebben om de resultaten te krijgen die ze hebben.

Dat is alles, gewoon de zelfde stappen en acties repliceren. Ongeacht het netwerk marketing bedrijf waar mee je werkt.

Het bouwen van een succesvolle Multi Level Marketing Business heeft niets te maken met het product wat je vermarkt, het heeft alles te maken met verkoop en MARKETING, en het hebben van een systeem wat je helpt om je business te laten groeien, leads genereert en direct inkomsten oplevert.

En dit inkomen komt van leads die misschien niet eens bij je in je business inschrijven.

Nu hoe leuk is dat?

Vul onderstaand je gegevens in om GRATIS toegang te krijgen tot de MLM Insider Succes training, wanneer je werkelijk serieus  bent en wilt weten hoe je marketing business succesvol op te bouwen, dan mag je deze informatie niet missen .

 

Wanneer je deze post over hoe je multi level marketing business op te bouwen waardevol vindt like hem en deel hem op je facebook, en laat een berichtje achter


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kies De Actie Gerichte Artikelen Die Perfect Aansluiten
 Bij Je Huidige Fase Van Business Groei.

Meld Je Vandaag Nog Aan Voor De
Gratis Marketing Training

>