fbpx

GRATIS TRAINING:  Leveren Homeparty's, Het benaderen van je namenlijst, Hotelmeetings etc
je niet de gewenste resultaten?

Ontdek De Direct toepasbare strategie

die inmiddels zo’n 9634

Home Based Business Owners  
dagelijks toepassen om voorspelbaar
meer gekwalificeerde leads, inschrijvingen en verkopen te realiseren
.

Hoe DIRECT te stoppen met Namenlijsten, het benaderen van familie, vrienden en bekenden en al die andere achterhaalde strategieën die je tot nu toe nauwelijks iets opgeleverd hebben.

MELD JE NU AAN EN ONTVANG DIRECT GRATIS TOEGANG!

Wat je o.a leert...

Van Verwarring & Frustratie Naar Voorspelbaar Groeien

Ongeacht met welk bedrijf je samenwerkt of wat voor product je ook promoot.
Ik ben er zeker van dat je product geweldig is en doet wat het belooft, en ook dat je compensatieplan super is.
Dat is echter niet genoeg.
Om er zeker van te zijn dat je je doelen gaat bereiken zul je een duidelijk te volgen stap voor stap strategie moeten implementeren wat alle informatie overload, verwarring en technische frustratie wegneemt, zodat je jezelf kunt verzekeren dat je dat inkomen kunt gaan creëren met je Business wat je werkelijk wilt.


Het Ideale Verkoop Proces

Een eenvoudige maar uiterste effectieve strategie om op een dieper niveau een connectie te maken met je publiek waardoor je direct de weerstand verlaagt,vertrouwen en betrokkenheid opbouwt en je op zeer effectieve wijze je leads gaat converteren naar betalende klanten en/of business partners zonder overtuigen.


Trek Je Ideale Prospect Aan

Hoe je je direct kunt gaan onderscheiden van al die anderen met een zelfde of soortgelijk product.
Stop met het verspillen van tijd aan mensen die niet geschikt zijn, en maak een connectie met je ideale prospect op een dieper niveau waardoor je het verlangen van je prospect  om juist met jou samen te werken drastisch verhoogt.


Je Online Aanwezigheid

Vergeet de replicated bedrijfs websites en complexe funnels en roep de technische frustratie een halt toe.
Focus enkel op de Kern Elementen van ELKE succesvolle website, ongeacht je branche of business model.
Ontdek hoe ze samenwerken zodat je in een mum van tijd een effectieve Online Marketing Funnel kunt lanceren, en met minder tijd en stress meer gekwalificeerde leads en verkopen kunt genereren.


Overbrug De Kloof

Een eenvoudige maar uiterst krachtige strategie om van je meest sceptische prospects enthousiaste fans te maken.
Bouw in slechts een paar simpele stappen vertrouwen. betrokkenheid en urgentie op bij je publiek wat resulteert in 2x tot 10x meer prospects die klaar zijn om de volgende stap te zetten.


Onbeperkt Gerichte Leads

​Het aantrekken van de JUISTE leads en prospects is een cruciale vaardigheid die je dient te beheersen om te kunnen groeien.
Geen leads is geen prospects, geen prospects is geen verkopen, geen verkopen is geen inkomen.

Leer hoe een onbeperkte stroom aan gekwalificeerde leads en prospects te genereren zonder je familie, vrienden en bekenden te benaderen.


Is Dit Voor Jou?

  • Heb je alles gedaan wat je upline je heeft aangereikt, maar lukt het je maar niet om consistent en voorspelbaar de juiste mensen aan te trekken voor jouw producten en business?
  • Voel je je verward en gefrustreerd vanwege alle informatie en verschillende adviezen die er online op je afkomen, en heb je geen idee HOE het aan te pakken en waar te beginnen om business te laten groeien. 
  • Spendeer je te veel tijd aan de "verkeerde mensen" en kost het je veel moeite om de juiste mensen "ja" te laten zeggen tegen jou en jouw aanbod?
  • Loop je vast in het opzetten van een bewezen en effectief online verkoop proces? ( Het "technische" stukje?
  • Heb je een prachtige website maar levert hij je nauwelijks of geen gekwalificeerde leads en klanten op?
  • Je wilt graag meer vrijheid en tijd voor jezelf creëren in je onderneming, en je probeert het allemaal, Social Media, Webinars, Online-Challenges, Facebook Groepen, etc. etc. Alleen om er achter te komen dat ze vooral héél veel tijd en energie kosten maar je nauwelijks voorspelbaar en consistent nieuwe klanten opleveren
MELD JE NU AAN EN ONTVANG DIRECT GRATIS TOEGANG!

De Drie Grootste Frustraties Die Je Tegen Houden Om Voorspelbaar En Consistent De JUISTE Mensen Aan Te Trekken

Frustratie, Verwarring &
Informatie Overload

Eén van de redenen dat de meeste mensen niet de resultaten behalen die ze werkelijk willen, en nooit hun business op het punt krijgen dat ze consistent  en voorspelbaar leads en verkopen genereren is omdat ze geen duidelijk te volgen plan en strategie hebben.
Ze worden van het kastje naar de muur gestuurd en weer terug, met achterhaalde strategieën en technieken zoals het maken van namenlijsten, het uitdelen van test producten, flyers, het houden van homeparty's etc.
Ze worden vaak geleid door mensen met absoluut goede bedoelingen, maar die zelf ook niet in staat zijn om enig inkomen van betekenis te creëren.
Ze voelen zich verward, overweldigt en gefrustreerd door de overload aan informatie en vaak tegenstrijdige adviezen die er op hen af komt.

Het gevolg: Geen of slechts sporadisch nieuwe klanten en verkopen 

Gebrek Aan Gekwalificeerde
Leads & Prospects

De meeste mensen die op enig moment met zakelijke mogelijkheid of Home Based Business starten wordt geadviseerd om een lijst te maken met namen van hun familie, vrienden en kennissen en die te benaderen voor het product en/of zakelijke mogelijkheid.
Hoewel je hier misschien in eerste instantie een paar klantjes uit haalt die je  wel "een plezier willen doen" biedt dit nauwelijks een stabiel inkomen en al helemaal geen lange termijn zekerheid.

Het aantrekken van de juiste leads en prospects is een cruciale vaardigheid die elke Marketer dient te beheersen om te kunnen groeien.

Geen leads is geen prospects,geen prospects is geen verkopen of inschrijvingen, geen verkopen of inschrijvingen is geen inkomen.

Moeite Om Leads Te Converteren Naar Betalende Klanten

Doordat de meesten niet echt weten WIE hun ideale prospect is
 ( en nee, niet iedereen heeft jouw product of dienst nodig of kan een extra inkomen goed gebruiken) schieten ze zo'n beetje in het wilde weg in de hoop dat ze iets raken. Ze vervallen al  snel in overtuigen wat alleen maar meer weerstand bij je prospect oproept.

Wanneer je weet wie je ideale prospect is hoef je nooit meer iemand te “overtuigen” waarom ze juist jouw product “nodig hebben” of waarom juist jouw business de beste is, en wordt het allemaal tien keer eenvoudiger.

Maak gebruik van een simpel  2 stappen proces wat je verkopen voorspelbaar maakt, en waarbij je niemand hoeft te overtuigen.

Hier is wat enkele anderen zeggen

Claudia K.

Franka is gewoon één van de meest inspirerende vrouwen die ik ken die andere mensen wil helpen…
…Het gaat haar echt om mij en andere mensen te helpen meer financiële vrijheid te creëren door niet langer met Flyers ergens te gaan staan, op beurzen te gaan lopen leuren, of familie en vrienden lastig te vallen met producten die je wilt verkopen, maar een ander soort van Internet Marketing waarbij  je niet anderen lastig valt, maar waar je héél blij van wordt en waar je meer fianciële vrijheid door krijgt.

Karin K.

Ik ben al geruime tijd actief met een NWM bedrijf maar kreeg het niet van de grond zoals ik wilde.

Ik heb de afgelopen tijd ontzettend veel geleerd en ben blij dat ik nu mijn programma online heb staan.

Ik heb er super veel lol en plezier in, en de leads worden eenvoudig omgezet in betalende klanten.

Franka bedankt voor jouw engelen geduld met mij 😀.

Gert V. - (B)

...Franka heeft mijn business naar een ander niveau gebracht, ze heeft mijn mindset laten veranderen….
…Ik zie nu welke opportuniteiten er voor me klaar liggen, en welke grote markt er eigenlijk voor me open ligt”...

Franka Peels

Je Pad Naar Het Stress Vrij Laten Groeien Van Je Onderneming Is Slechts Een Klik Van Je Verwijderd. 

Deze website maakt geen deel uit van Facebook of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site op geen enkele manier door Facebook onderschreven.Facebook is een handelsmerk van Facebook Inc.

>