fbpx

MLM Leads – Het Geheim Tot Tientallen Leads Per Dag.

Hoe De Beste MLM Leads Te Genereren

Het grootste probleem waar Marketers voortdurend tegen aan lopen is; het aantrekken van voldoende geïnteresseerden voor hun product of business.
Ongeacht of je werkzaam bent met een MLM of Netwerkmarketing bedrijf, Affiliate Marketing, Direct Sales, Internet Marketing of Lokale Marketing Online of Offline.

Om een winstgevende onderneming te kunnen bouwen en/of een inkomen te kunnen genereren uit je business heb je een constante aanvoer nodig van gerichte leads.

Geen leads betekent; niemand om je product of business(kans) aan te presenteren, en dus ook niemand om je product of business(kans) aan te verkopen.
Zo simpel is het gewoon. En dat is ook de voornaamste reden dat 97% in deze geweldige industrie faalt. Het heeft niets te maken met het specifieke MLM bedrijf of product.
Het heeft niets te maken met het compensatie plan, of je upline.

Als Netwerk Marketer heb je je vast wel eens afgevraagd hoe het komt dat de Top Verdieners binnen je MLM business schijnbaar moeiteloos 5-10 en zelfs 15-20  en meer mensen per week in hun business inschrijven, of aan evenzovelen het product of dienst verkopen.
Hoe komen ze aan zoveel MLM leads?
Hoe komt het dat zij schijnbaar op de automatische piloot tientallen geïnteresseerden per week aan trekken, terwijl jij ontzettend veel moeite moet doen om hooguit één of twee mensen per week zover te krijgen dat ze zelfs maar naar je product/Dienst of business kans kijken?

Zoals gezegd heeft het niets te maken met je specifieke MLM bedrijf of product, maar alles met je vaardigheid om de juiste mensen aan te kunnen trekken voor je product en business en met hen een relatie op te bouwen gebaseerd op de behoefte die zij hebben. zowel Online als Offline.

MLM Leads – Leadbrokers

Je kunt natuurlijk MLM leads kopen, en als je al eerder leads hebt gekocht dan weet je dat de prijzen daarin variëren van zo’n 50 cent per lead tot € 10,- per lead en meer .
Het kopen van leads kan een hele goede manier zijn om je prospecting en closing vaardigheden in een snel tempo onder de knie te krijgen, je presentatie te testen, of je downline op gang te helpen.

MLM LeadsEchter, wil je 5-10 of meer nieuwe mensen per week in kunnen schrijven ( ongeacht of het klanten of mensen in je downline zijn) dan zul je bereidt moeten zijn om door enorme aantallen leads heen te gaan.
En dan bedoel ik duizenden en duizenden. En om eerlijk te zijn, zoveel uur heb je gewoonweg niet in een dag.
En daarbij komt dat dit kwalitatief gezien zeer zeker niet de beste MLM leads zijn.

Wanneer je niet weet waar je exact naar op zoek bent, of hoe met een leadbroker te onderhandelen dan is het vrij lastig om kwalitatief redelijke leads te kunnen kopen. Daarbij komt dat je aangemeld dient te zijn bij het bel-me-niet-register en je er voor moet zorgen dat je lijst “gescrubbed” is. Wat zoveel wil zeggen als; dat er geen nummers tussen staan van mensen die zijn aangemeld bij het Bel-Me-Niet- Register, en daarmee aangegeven hebben dat zij niet gebeld willen worden.
Om een kwalitatief redelijk goed leads lijst aan te kopen vergt dus niet alleen kennis, maar kan financieel ook nog aardig oplopen.
Incl. aanmelding bij het Bel Me Niet Register, het goed laten scrubben van je lijst en de kosten voor je leads bij de leadbroker, ben je vrij snel een €1000 euro kwijt. Daarbij heb je geen enkele garantie, en het kan zomaar zijn dat je lijst al meerdere keren is verkocht aan anderen.

Dus Wat Is Het Geheim Voor De Beste MLM Leads?

Om de beste MLM leads voor je specifieke product of business te kunnen genereren zul je in het hoofd van je potentiële klant moeten kunnen kruipen en exact weten wat het is waar zij naar op zoek zijn in relatie tot hetgeen jij biedt.
En niet alleen dat, je zult een relatie op moeten bouwen met je leads en je prospects. Het is een fout om te denken dat je een webpagina op kunt zetten, de lead kunt genereren en dat mensen dan zonder meer inschrijven of je product kopen. Je kunt je MLM leads alleen converteren tot betalende klanten/ of team members als zij het vertrouwen in jou hebben dat jij degene bent die hen kan helpen.

Ga OnlineOnline MLM Leads

Met het uitdelen van flyers, het plaatsen van “zoekertjes” in je lokale weekblad of het laten invullen van vragenlijsten langs de deuren zul je nooit die aantallen geïnteresseerden en MLM leads voor je business kunnen genereren die je nodig hebt om daar te komen waar je wilt zijn.Behalve het feit dat het ontzettend tijdrovend is, is het niet echt gericht.
Om tientallen gerichte MLM leads te kunnen genereren ( of dat nu per dag is, of per week) zul je het Internet op moeten.

En de beste manier om dat te doen is door een Blog op te zetten die helemaal gericht is op je specifieke doelgroep.
Niet alleen is dit één van de goedkoopste manieren om je op een enorm groot publiek te richten, maar het is ook nog eens een hele eenvoudige manier om de beste kwaliteit MLM Leads te genereren.
Vandaag de dag brengen mensen gemiddeld een half uur per dag door op Facebook alleen, en daar delen ze wat hen bezighoudt en zoeken ze naar anderen die dezelfde interesses hebben als zij.
Schrijf blogposts gerelateerd aan waar je doelgroep naar op zoek is en gebruik Facebook om met al die mensen in contact te komen, en nee, dan bedoel ik niet dat je op iedere pagina, of in de nieuwsfeed van je vrienden je link moet “spammen”, maar plaats berichten op je eigen pagina en leidt daar verkeer naar toe.

Als er online een plek is waar je héél gericht je boodschap voor de grote massa kunt krijgen en tientallen zeer gerichte MLM leads per dag kunt genereren dan is het op Facebook en andere Social Media zoals Twitter, Pinterest, Linked In etc.

Er is geen enkele reden waarom je zou moeten worstelen om MLM Leads te genereren of om mensen aan te kunnen trekken voor je business of product. Leer vandaag nog hoe online tientallen MLM leads te genereren en hoe deze leads om te zetten naar betalende klanten en/of distributeurs.
Meld je nu aan voor de Gratis Marketing Insider Succes Training

 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kies De Actie Gerichte Artikelen Die Perfect Aansluiten
 Bij Je Huidige Fase Van Business Groei.

Meld Je Vandaag Nog Aan Voor De
Gratis Marketing Training

>