fbpx

Maak Jij Deze “Dodelijke Fouten” In Je Business?

De 6 Fouten Die Je Business Gegarandeerd Om Zeep Helpen.

Ik heb eens héél goed nagedacht en denk dat ik de 6 “Dodelijke Fouten” geïdentificeerd die veel mensen in hun business maken, en hun business binnen korte tijd om zeep helpen.
Maak jij één van deze fouten?

Fout#1 : Het Volgen Van De “Verkeerde” Mensen

Wanneer je zou willen leren hoe je een Olympisch Zwemkampioen te worden. Van wie zou je dan advies aannemen? En door wie zou je dan getraind willen worden? Door Een Olympisch Zwemkampioen of door de plaatselijke badmeester die zegt dat hij weet hoe het moet, maar het enige record wat hij ooit verbroken heeft is zijn persoonlijke record op de 25 meter.

Dit lijkt een No-Brainer, maar o zo veel mensen volgen de adviezen op van de “verkeerde” mensen.

Wanneer je wilt leren hoe je business Online te vermarkten door het gebruik van Facebook zorg dat dat je leert van degene die succes heeft met Facebook en die daar succes mee heeft.
Facebook is één van de belangrijkste marketing tools die ik zelf gebruik en die de afgelopen paar maanden al meer dan €150.000 voor me heeft gegenereerd. En op dit moment is deze tool alleen hard op weg om meer dan een half miljoen in de komende paar maanden voor me te genereren.

De manier waarop ik er tegen aan kijk is héél simpel. Wanneer je iets nieuws wilt leren…ga je dan zelf proberen het wiel uit te vinden, er veel tijd en energie instoppen en eerst fout na fout maken voordat je door hebt hoe het werkt? Of betaal je liever de juiste persoon om een Shortcut te verkrijgen zodat zij je de beste weg die je dient te volgen kunnen laten zien, zodat je niet dezelfde fouten hoeft te maken die hij al gemaakt heeft?

dontreinventthemap-6ba62b8ba05d4957d2ed772584d7e4cd

Het antwoord op die vraag is voor mij persoonlijk heel duidelijk: Mentoring is CRUCIAAL en met de juiste mentor is het veel eenvoudiger om te slagen en bereik je je doelen sneller.

Fout #2: Ze Maken Geen Gebruik Van Een Systeem Om
De Leercurve Te Halveren.

Zoveel mensen denken dat ze werkelijk alles moeten beheersen in hun business voordat ze van start kunnen gaan.
Hoe salesfunnels te creeren, datacapture pagina’s , html kennis, technische kennis, administratieve kennis, merchant accounts  etc etc.
En hoewel ik absoluut een voorstander ben van het feit dat er een aantal dingen belangrijk zijn om te leren beheersen, zodat je jezelf kunt positioneren en meer controle hebt over het hele salesproces. ( En dat is ook wat ik mijn personal coaching clienten leer), hoef je niet alles direct te beheersen om een succesvolle business te creëren. Je bent in Business om NU inkomen te genereren, niet over een paar jaar van nu. Maak dus gebruik van leveraged systems die je leercurve drastisch verkort en het je toestaan om direct resultaten te behalen.
En wanneer je inkomen aan het genereren bent, en begrijpt hoe een systeem in elkaar zit en wat je aan het doen bent dan kan je je verder verdiepen in bepaalde vaardigheden die belangrijk voor je zijn en die je liever zelf doet dan dat je ze laat doen.
Wacht dus niet tot alle stoplichten op groen staan. Als je dat doet zul je nooit vertrekken. Het draait allemaal om het besparen van tijd, energie en bergen hoofdpijn in het proces om iets te creëren waar je misschien nog niet aan toe bent om te creëren. Je kunt enorm veel geld verdienen door gebruik te maken van een bewezen leveraged system

Fout #3: Ze Omgeven Zich Niet Met “Like Minded” People.

En deze is ontzettend belangrijk. Zorg dat je je omgeeft met mensen die  dezelfde doelen hebben als jij, en die op dezelfde manier denken. Je familie, vrienden en kennissen bedoelen het waarschijnlijk goed maar staan niet waar jij staat, en hebben waarschijnlijk niet de visie die jij hebt aangaande jouw toekomst.
Waarschijnlijk denken ze dat je gek geworden bent, en geven ze je van allerhande reacties en”goedbedoelde” adviezen zoals: “Het gaat je toch niet lukken”, of “blijf maar beter met twee benen op de grond, en zoek een baan dan heb je zekerheid” . Zij trekken vaak conclusies op basis van onvolledige informatie en gebaseerd op hun eigen angsten om te falen. Wat zij echter denken heeft niets maar dan ook niets met jou te maken.

Negativiteit en mensen die je, hoewel goedbedoeld, demotiveren en je in de verdediging drukken zijn desastreus voor je succes. Dit pakt direct terug op fout #1.

Maar wanneer je de support hebt van mensen met de zelfde doelstelling, die gedreven en gepassioneerd zijn en die denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden dan is niets onmogelijk.

Fout #4: Ze Doen Niet Wat Ze Zouden Moeten Doen,
En Volgen Geen Aanwijzingen Op.

Kijk ik weet dat je graag succesvol wilt zijn, en dat misschien een aantal dingen in je business niet al te “sexy” lijken. Als er één ding is wat ik door de jaren heen geleerd heb en wat voor, ik schat zo’n 95% heeft bijgedragen aan mijn succes en waar ik nu sta, dan is het het stomweg uitvoeren van de opdrachten die ik kreeg van de mensen die al daar stonden waar ik naar toe wilde, en me onder hun vleugels hebben genomen.

Succesvolle mensen hebben een aantal dingen gemeen, en als je naar  succesvolle mensen luistert dan kom je daar een aantal overeenkomsten tegen. Eén van die overeenkomsten is “Stick To The Basics” En volg de exacte stappen die zij gevolgd hebben.

En het blijft me verbazen dat meer dan 80% van de mensen dit gewoonweg niet doet.
Hoe simpel de opdracht ook is.
Of ze denken dat zij dat niet hoeven doen, omdat ze het wel “weten”.
Of ze denken “Dit is zo simpel, ik doe het van de week wel”.
Met als gevolg dat ze het dus niet doen en na een paar weken of maanden maar niet snappen waarom ze maar niet vooruit komen, en de verantwoording daarvoor afschuiven op hun mentor of coach of wie dan ook.
Een heel mooi voorbeeld hiervan is het volgende:

Twee weken geleden was ik in de Dominicaanse Republiek voor een 8 daagse Mastermind met een aantal van mijn business partners.
Elke avond als we terug op de hotelkamer kwamen lag er een cadeautje op bed, met een brief.
In die brief stond  een belangrijke mededeling die gerelateerd was aan de Mastermind, en de opdracht om een video te bekijken van een minuut of tien.
images2In die video werd een wachtwoord gegeven. De opdracht was heel simpel om het wachtwoord op te schrijven. Onder degenen die het hadden opgeschreven zou de volgende dag een gouden munt ter waarde van zo’n $400 worden weg gegeven.

Dus gewoon GRATIS GOUD, en het enige wat je hoefde te doen was de video bekijken en het wachtwoord opschrijven….simpel toch of niet?

Meer dan 80% schreef het wachtwoord niet op omdat ze dachten dat ze het wel konden onthouden, of omdat het voor hen te “simpel “was om te doen om wat voor reden dan ook….

En je raadt het al….. zij kwamen geen van allen in aanmerking voor het goud en werden weer met lege handen terug naar hun plek gestuurd.

Het ging er niet om of je het wachtwoord wel of niet kon onthouden. Het ging er niet om of de opdracht moeilijk of makkelijk was.
Het ging er vooral om of je daadwerkelijk deed wat je vertelt werd te doen, om te kunnen verkrijgen wat je wilt verkrijgen ( in dit geval het goud) en meer dan 80% van de mensen doet het gewoonweg niet.

Fout#5: Ze Zijn Met Tien Dingen Tegelijk Bezig.

Het is oh zo simpel en oh zo belangrijk…kies wat je wilt promoten ( zorg wel dat het bewezen heeft goed te converteren, met een hoge payout), kies één marketing methode en Focus daarop.

Echt…wanneer je die twee dingen doet dan komen al je dromen en doelen binnen no time binnen handbereik.
Maak niet de fout om tien verschillende dingen tegelijkertijd te promoten en je op tien verschillende methoden tegelijkertijd te richten. Je zult alleen maar gefrustreerd raken en nauwelijks resultaten behalen. FOCUS Staat voor Follow One Course Until Succesfull.
Pas als je de methode beheerst en deze je consistent winst oplevert, waarbij je het bij wijze van spreken met je ogen dicht kunt, neem er dan een volgende methode bij.

Een klein kind leert ook niet lopen, fietsen, zwemmen, rolschaatsen etc tegelijkertijd.
Hij leert eerst het één tot hij het feilloos beheerst en dan het volgende.

Fout #6: Negatieve Gedachten En Negatieve Woorden.

Zo vaak hoor ik mensen zeggen. “Ik kan dat niet…”, “Ik weet niet hoe”, “Ik wil wel maar….(en dan een excuus)”
“Voor hem/haar is het makkelijk omdat…..”
Verwijder deze zinnen en gedachten uit je vocabulaire en je mindset.
Wanneer je niet weet hoe je iets moet doen. In plaats van te zeggen “dat kan ik niet” zeg gewoon”dat is iets wat ik nog onder de knie moet krijgen” Of zeg “hoe kan ik dat doen”.

Vindt een mentor die je kan helpen met je Mindset.
Stop met het jezelf ondergeschikt voelen aan anderen, en stop met het jezelf vergelijken. Wees gewoon jezelf, je hebt wat er voor nodig is, je hebt misschien alleen hier en daar wat hulp nodig.
Net zoals de peuter die zijn eerste stappen wil gaan zetten in eerste instantie een beetje steun nodig heeft en je vinger vast houdt.
Als elke peuter voortdurend zou roepen “dat kan ik niet” dan zou er vandaag de dag niemand kunnen lopen.

Ban negativiteit zoveel mogelijk uit je leven. Omring je met de mensen die je steunen en je doelen en visie delen. En ga ervoor.
En wanneer je zeker wilt zijn dat je gaat slagen meld je dan hieronder aan voor de Gratis Online Marketing Trainingen die je exact laten zien waarom de meesten mensen met een Home Based Business NOOIT het Inkomen Zullen Verdienen Wat Ze Werkelijk Willen… en hoe jij die informatie kunt gebruiken om WEL dat inkomen te creëren wat je werkelijk wilt.

 

Ik hoop oprecht dat je veel aan deze blogpost hebt gehad.
Deel hem op je Facebook en laat een berichtje achter op onze Facebook Pagina


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kies De Actie Gerichte Artikelen Die Perfect Aansluiten
 Bij Je Huidige Fase Van Business Groei.

Meld Je Vandaag Nog Aan Voor De
Gratis Marketing Training

>