fbpx

Internet Netwerk Marketing Succes

Op Zoek Naar Internet Netwerk Marketing Succes?

Dat is misschien een rare vraag, maar de waarheid is dat je je succes in netwerk marketing en multi level marketing volledig in eigen hand hebt, en het van slechts een paar factoren afhangt.
  • Hoe hard ben je bereid er voor te werken
  • Het bedrijf waar je mee besluit te werken
  • Hoe vrijgevig ben je
  • Welke tools gebruik je, en
  • De systemen die je gebruikt.

In 5 Stappen Naar Netwerk Marketing Succes

Het klinkt allemaal ontzettend eenvoudig. En dat is het ook, doch enkel wanneer je gebruik maakt van een goed systeem.

Netwerk Marketing zal je niet als bij toverslag rijk maken, die kans is zo goed als nihil, en wanneer iemand je vertelt dat dat wel zo is, dan dien je zo hard weg te rennen als je maar kunt. De enige keer dat succes voor werk komt is in het woordenboek.

Stap 1- Het Genereren Van Gerichte Leads

Om succes te hebben zul je leads moeten hebben, en dan niet zomaar één of andere lijst die je voor een paar centen op de kop getikt hebt en die al ruimschoots over de datum is.

Je wilt zeer gerichte en gekwalificeerde leads genereren van mensen die hebben aangegeven dat ze een interesse hebben in wat je te bieden hebt.

Wanneer je werkelijk serieus bent en een ondernemende instelling hebt, dan ben je hoogstwaarschijnlijk al  elk uur van de dag bezig om gerichte leads te genereren voor je netwerk marketing product of business , en ben je altijd op zoek naar alternatieve en eenvoudigere manieren om leads te genereren.
Gelukkig heb je hier nu een betrouwbaar manier gevonden om die leads te genereren.

Stap 2 – Het MLM Bedrijf Waar Je Mee Werkt Netwerk Marketing

Het MLM bedrijf waar je mee werkt moet een bewezen staat van dienst hebben, en daarmee bedoel ik dat het producten en diensten moet bieden waar veel vraag naar is, en die iemand daadwerkelijk helpen. Naast goede producten/ diensten is het management binnen de top een andere belangrijke factor.
Wat doet het bedrijf om zijn distributeurs te helpen? Welke tools worden geboden?
Zonder het fundament van goed leiderschap kan geen enkele business slagen.

Kijk maar eens naar het management van enkele van de grote en succesvolle Netwerk Marketing bedrijven zoals Mary Kay of bijv. een Amway en je zult zien dat zij een hele stevige fundering hebben binnen het management van het bedrijf wat zich bezig houdt met wat er gaande is in de wereld van marketing.

Stap 3 – Werk Oplossing Gericht

netwerk marketingHet volgende is dat je zult moeten begrijpen dat Marketing in het algemeen draait om het bieden van een oplossing voor de “problemen” of behoeften die mensen hebben. Of je nu gewicht wilt verliezen of dat je op zoek bent naar een manier om extra inkomen vanuit huis te genereren met een netwerk marketing business.

Wanneer je Netwerk Marketing benadert vanuit het standpunt dat je oplossingen biedt voor de “problemen” die mensen hebben, dan kun je beginnen met het opbouwen van een relatie met die mensen gebaseerd op wat het is dat zij willen, en de behoeften die zij hebben, en hen dan de oplossing bieden.
Het effectief kunnen vermarkten van jouw producten en MLM business dient dan ook altijd om je prospect te draaien, en wat het is dat hij of zij wil en/of nodig heeft. Het mag NOOIT draaien om wat jij nodig hebt, of waarom jij wilt dat iemand je producten afneemt of bij je in de business stapt.
Dit is echt van cruciaal belang, en maakt uiteindelijk het verschil tussen een opdringerige en pusherige verkoper of een marketer die in staat is om mensen aan te trekken in zijn/haar netwerk marketing business.

Dat is DE manier om effectief je producten te kunnen verkopen. Vroeger werd dat offline Face-To-Face gedaan via homeparties, en één op één gesprekken, etc. Echter vandaag de dag is de meest effectieve methode om dat te doen door gebruik te maken van het Internet en Attraction Marketing Technieken.

Stap 4 -Welke Tools Gebruik Je?

De dagen dat je je vrienden, familie en kennissen lastig moest vallen zijn voorbij in MLM en Netwerk Marketing.

Wanneer je bedrijf of upline je vertelt om een namenlijst te maken van iedereen die je kent, en hen te vertellen over het geweldige compensatie plan wat je bedrijf biedt, dan dien je zo snel mogelijk weg te rennen. En ik zal je ook uitleggen waarom. Het hele compensatieplan heeft geen enkele betekenis wanneer je niet weet hoe je producten in de markt te zetten.
En hier is hoe ik dat bedoel:

De meesten wordt geleerd om te leiden met de zakelijke mogelijkheid. Het vindt er drie, die er ook drie vinden, die er ook weer drie vinden verhaal, en voilà je verdient €5000,- per maand. Echter wat velen vergeten is dat die €5000,- uiteindelijk komt uit het aantal producten wat er binnen jouw netwerk marketing team aan de eindverbruiker (klant) is verkocht. Hetzij door jezelf, hetzij door je teammembers of downline.

Wanneer je dus niet weet hoe op consistente basis product gebruikers in te schrijven in je business, en je downline kunt helpen om vanaf het moment dat ze instappen hetzelfde te doen. Dan maakt het niet uit hoeveel kwalificerend volume je nodig  hebt om die gewenste Diamond of Presidents positie te bereiken.Je zult het namelijk niet bereiken.
Je familie, vrienden en kennissen zijn niet per definitie gekwalificeerde prospects, en wanneer er mensen in je omgeving zijn die dat wel zijn dan komen ze vanzelf wel naar je toe.

De tools die je gebruikt dienen gericht te zijn op het genereren van gerichte leads, mensen die actief op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt.

M.a.w je dient te leren wie je prospect is, waar deze zich online bevind, en hoe jij je boodschap, gebaseerd op de oplossing waar je prospect naar op zoek is, voor je publiek krijgt.

Daarna hoe je publiek om te zetten in gekwalificeerde leads, en daarna hoe je die leads gaat omzetten naar betalende klanten en of business partners.

De kans dat je van je upline leads gaat krijgen is klein, misschien een paar, maar daar kun je geen enorme business op bouwen.

Je bent dus op jezelf aangewezen om goede en zeer gerichte leads te kunnen genereren, en deze om te kunnen zetten naar betalende klanten en of business partners, en wanneer je dat niet kunt zul je ook niets verdienen. Zo simpel is het gewoon.

Stap 5 – Een Solide Verkoop En Marketing Systeem

Je zult absoluut moeten leren om op dagelijkse basis gekwalificeerde leads te genereren, verkopen te realiseren en business partners in te schrijven. internet netwerk marketing

Geen enkele business kan geld verdienen als het geen klanten heeft, of een methode heeft om op dagelijkse basis nieuwe klanten aan te trekken.

Gebruik een systeem waar je niet alleen zelf direct mee aan de slag kunt om dat inkomen te genereren wat jij zoekt, maar waar ook je team members direct op in kunnen pluggen en binnen de kortst mogelijke tijd inkomen mee kunnen verdienen.

Hier is wat ik bedoel; in het kort gezegd komt het hele verhaal erop neer dat je hele succes systeem simpel opgebouwd moet zijn, en voor je team members eenvoudig te repliceren moet zijn.

Dus wat is het wat je zelf vooral dient te leren, en wat daarna je downline dient te leren.

1)    Het genereren van gerichte en gekwalificeerde leads

2)    Het omzetten van die leads in betalende klanten/teammembers

3)    Leer je teammembers d.m.v. het systeem wat je gebruikt om leads te genereren en hoe die leads om te zetten in betalende klanten/teammembers.

Dat is alles.

Wanneer je dit beheerst kun je zoveel mensen inschrijven in je business als je maar wilt, en daadwerkelijk die vrijheid voor jezelf creëren die je zoekt.

Je systeem zorgt voor de tools en de training, het enige waar jij je op hoeft te richten is het aantrekken van prospects door gebruik te maken van die exact zelfde tools en je teampartners in te pluggen op je systeem.

Wanneer je wel wat hulp kunt gebruiken om gekwalificeerde leads voor je business aan te kunnen trekken en een effectief bewezen systeem te gebruiken,meld je dan nu aan voor de gratis Online Marketing Succes Training en start vandaag nog met het opbouwen van je  Marketing Business op een effectieve manier.

Netwerk Marketing Succes Tips Op Facebook

 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kies De Actie Gerichte Artikelen Die Perfect Aansluiten
 Bij Je Huidige Fase Van Business Groei.

Meld Je Vandaag Nog Aan Voor De
Gratis Marketing Training

>