fbpx

Herbalife Distributeur – Tips Om Meer Distributeurs In Te Schrijven

Herbalife Distributeur En Op Zoek Naar Meer Inschrijvingen?

Lees dan onderstaande tips en stop met het proberen te overtuigen van mensen, begin met het aantrekken van de juiste mensen voor je Herbalife Business en Producten.

Het feit dat je Herbalife distributeurs moet inschrijven in je Herbalife MLM Downline, en hen moet helpen het door hen gewenste inkomen te creëren om in het Presidents team te geraken staat vast.

En wanneer je gebruik maakt van de hedendaagse Attraction Marketing technieken zal je dat beter afgaan, dan wanneer je blijft proberen om mensen te overtuigen van de geweldige business kans die Herbalife Nederland biedt.

Herbalife DistributeurMaar hoe krijg je je prospects  zover om de zakelijke mogelijkheid van Herbalife te zien zoals jij het ziet?
Hoe krijg je ze overtuigd van het feit dat ze geld kunnen verdienen in de business?

Begin met het loslaten van de mentaliteit dat je ze kan OVERTUIGEN om in te schrijven als Herbalife distributeur.
Dat woord bestaat niet in de wereld van netwerk marketing.  Amateurs overtuigen, Marketeers sorteren.

Wat je zult moeten leren is hoe je mensen aantrekt die een oplossing zoeken die de Herbalife producten en business biedt.
Kijk, wanneer we het over de producten hebben dan zijn mensen niet op zoek naar het specifieke Herbalife product, of merknaam.

Nee, ze zijn op zoek naar een manier om weer in die spijkerbroek te passen, of om bepaalde lichamelijke klachten beheersbaar te maken.

Kijk naar alle reclame op televisie. Wat zie je daar? …..Het eindresultaat waar iemand naar op zoek is.
dat is de boodschap die je daar ziet, het specifieke product is enkel het middel om dat eindresultaat te bereiken.

En dat is waar jij de mensen mee dient te helpen. Het bieden van een oplossing gebaseerd op hun behoeften.
Wanneer je dat beheerst hoef je enkel nog je prospect te helpen een beslissing te nemen gebaseerd op die behoeften.
Dus nu vraag je je vast en zeker af – “Hoe in hemelsnaam doe ik dat? Waar moet ik zelfs maar beginnen? “

Hier zijn  3 Tips om een goede start te kunnen maken:

Herbalife Distributeur Tip # 1 – Ken Je Prospect.

Hoe kun je Herbalife Distributeurs en klanten aan trekken als je niet weet wie je “ideale”prospect is?
Dus wat je je af moet vragen is vooral:
Wat zijn de problemen die mijn prospect heeft? Waar ligt hij/zij ’s nachts wakker van? Wat is het wat hij/zij werkelijk wil?
Jezelf de juiste vragen stellen helpt je niet alleen je “ideale” prospect te identificeren, maar helpt je ook om je marketing daar volledig op af te stemmen zodat je enkel werkt met mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar het geen je te bieden hebt. Dit kan je succespercentage al doen verviervoudigen. Dus 4 keer zoveel inschrijvingen, met minder werk!
En nu denk je vast en zeker; “Maar ik weet wie mijn ideale klant is, dat zijn mensen die af willen vallen”.
Maar laat me je dan dit vragen, en dit is niet persoonlijk bedoelt, maar bedoelt om je tot diep nadenken aan te zetten. Als je daadwerkelijk weet wie je prospect is, waarom lees je dan deze pagina? Hoe komt het dan dat je niet tientallen mensen per week inschrijft voor je producten en business??Nogmaals ik bedoel dat niet verkeerd, maar als je daadwerkelijk zou weten wie je ideale prospect is , en wat het is waar hij/of zij naar op zoek is, dan zou je business “booming” zijn en zou je de hele dag alleen maar bezig zijn om mensen datgene te geven waarvoor ze bij jou komen. 5000-10.000 Volume Punten per maand zou dan geen enkel probleem voor je zijn.

Herbalife Distributeur Tip #2- Zorg Dat Je Prospect Vragen Stelt

Presenteer je producten en businesskans op een dusdanige manier dat je prospect nog steeds een aantal vragen heeft.Herbalife Distributeurs
Wanneer je prospect vragen heeft is dat een teken dat hij/zij zeker geïnteresseerd is.
Belangrijk daarbij is dat je wel het verschil weet tussen kopers vragen en eventuele bezwaren.
Vaak worden kopersvragen verward met bezwaren, en wordt daar dus ook niet op de juiste manier op geanticipeerd, waardoor de inschrijving alsnog  aan je neus voorbij gaat.
Luister dus heel goed naar wat je prospect zegt, en vooral ook niet zegt en leer om op de juiste manier te ANTICIPEREN en niet reageren. Probeer ze niet enkel op het grootst mogelijke pakket in te schrijven, zodat jij je punten haalt of het meeste winst maakt. je kunt beter 10 klanten maken van elk 100 volumepunten per maand die elke maand bij je terugkomen, dan 2 van bijv. 500 volumepunten waar je daarna nooit niks meer van hoort omdat ze zich niet prettig voelen bij je aanpak.
Wees eerlijk. Ik ga er van uit dat je een business en inkomen voor de lange termijn op wilt bouwen, en dat kan alleen als je eerlijk bent naar je prospect en je nieuwe Herbalife Distributeur.

Herbalife Distributeur Tip #3- Help Je Herbalife Distributeur

Hoeveel interesse je prospect ook mag hebben om in te schrijven voor je Herbalife International zakelijke mogelijkheid. De angst voor het onbekende is altijd aanwezig onder je nieuwe distributeurs. Het is heel normaal dat ze onzeker zijn over wat te doen en vooral hoe het te doen.
Wanneer ik zeg dat je hen moet helpen bedoel ik niet dat je alles voor hen moet doen en dat je hun business voor hen moet bouwen.
Je distributeur is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar onderneming, maar jij dient wel degene te zijn bij wie ze terecht kunnen met vragen over hoe dingen aan te pakken.
Hoe zelf klanten aan te trekken, hoe het inschrijvingsproces verloopt, hoe om te gaan met bezwaren, hoe leads te genereren etc.
Help hen door ze Attraction Marketing technieken aan te leren zoals hierboven beschreven, jij dient slechts als voorbeeld en iemand waarop ze terug kunnen vallen bij het onder de knie krijgen van het Marketing vak.

Kijk niemand vind het sexy om zijn familie en vrienden lastig te vallen, of om met enquêtes langs deuren te leuren, of om op Braderieën te staan of Homeparty’s te geven ,in de hoop dat daar een enkele klant of inschrijving uitkomt.
Dat is ook niet de manier waarop grote organisaties worden gebouwd en voor 95% van de mensen is het al helemaal niet repliceerbaar.

Wanneer je een succesvol bedrijf wilt opbouwen en daadwerkelijk wilt Werken Vanuit Huis, dan zul je het anders aan moeten pakken.

Wil je weten wat het is dat je dient te doen en vooral hoe je dat moet doen?

Meld je dan nu direct aan voor de Gratis Marketing Succes Training. En start vandaag nog met het toepassen van Attraction marketing technieken om tientallen mensen in je Business in te kunnen schrijven.


 

vind ons op facebook


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kies De Actie Gerichte Artikelen Die Perfect Aansluiten
 Bij Je Huidige Fase Van Business Groei.

Meld Je Vandaag Nog Aan Voor De
Gratis Marketing Training

>