fbpx

Groei Je Downline Online

Hoe De Juiste Mensen Te Vinden Voor Je Netwerk Marketing Business

Wanneer je een grote downline wilt opbouwen in Netwerk Marketing dan is het van cruciaal belang dat je de juiste mensen aan trekt voor die business.

MLM Downline

En wanneer je nog maar net gestart bent met een Netwerk Marketing Bedrijf dan heb je waarschijnlijk gehoord dat de enige manier om succes te behalen is door al je familie, vrienden en kennissen te benaderen, en hen te vertellen over de geweldige zakelijke mogelijkheid die je hebt.
En wanneer dat je niet de gewenste resultaten oplevert, dan wordt je vertelt dat je de vrienden van je vrienden moet benaderen of iedereen binnen een straal van 5 meter moet aanspreken met de vraag : “hé , Zou jij een paar honderd of een paar duizend euro per maand goed kunnen gebruiken”

Dit lijkt natuurlijk een No Brainer. Wie kan er vandaag de dag nou niet een paar honderd euro extra per maand gebruiken!

Wat je echter niet moet vergeten, en dat is vaak ook de reden waarom deze methode niet werkt, is dat niet iedereen die je aanpreekt op zoek is naar een manier om een eigen business te starten.

De meeste mensen zijn prima tevreden met de baan die ze hebben en zijn niet op zoek naar een eigen onderneming.
Of ze willen die paar honderd euro extra per maand wel verdienen, maar willen daar het liefst niet al te veel voor hoeven doen.

Dat zijn dan meestal ook de mensen die van allerhande excuses verzinnen waarom ze nog niks gedaan hebben, of waarom ze nog niet kunnen starten.

Kijk het is een statistisch feit dat meer dan 95% van alle netwerk marketers niets of nauwelijks iets in hun MLM business.
Dit enorme percentage heeft echter niets te maken met het bedrijf waar mee je werkt of het product wat je vermarkt.

Het heeft echter te maken met een aantal andere factoren zoals onder andere het feit dat een héél groot deel van de mensen die starten met een MLM business gewoonweg geen flauw idee hebben van wat ze nu werkelijk moeten doen, en wat er allemaal komt kijken bij het laten groeien van die MLM business, om daadwerkelijk het gewenste inkomen te kunnen gaan verdienen.

Het opzetten en laten groeien van wat voor business dan ook vereist kennis, vaardigheden, hard werken en de juiste mindset.
Net als in elke andere onderneming.
MLM Downline

Je vaardigheid in geld verdienen met deze business hangt af van het gebruiken van de juiste marketing technieken.
Hoe iemand een product of dienst neerzet maakt het verschil tussen wel en geen succes.
Daarom moet je weten wat de beste strategie is en hoe je die het beste implementeert.

De Voordelen Van Netwerk Marketing Via Het Internet

  • Je hoeft niemand te proberen te overtuigen om in je team te stappen, wanneer zij daar niet actief naar op zoek zijn.
  • Je hoeft niet bang te zijn dat je talloze keren word afgewezen voordat iemand bij je inschrijft.
  • Je hoeft niet bang te zijn dat familie, vrienden en kennissen je gaan ontwijken.
  • Je kunt daadwerkelijk volledig vanuit huis een enorme downline opbouwen met tientallen mensen per week.

Wanneer je begrijpt hoe je netwerk marketing business via het internet op te bouwen ,
Hoef je nooit meer mensen te overtuigen om in je netwerk marketing business te stappen, of met mensen te spreken die niet gekwalificeerd zijn.

Door je MLM business via het internet op te bouwen geniet je van alle voordelen die het internet en de gerichte mogelijkheden van zoekmachines biedt, zodat de mensen die al op zoek zijn naar een netwerk marketing opportunity jou uitzoeken. Prospects nemen dan contact met jou op om hen meer te kunnen vertellen over jouw opportunity. En dat is exact het tegenovergestelde van wat je waarschijnlijk tot nu toe werd geleerd.

Wat Heb Je Nodig Om Je MLM Business Online Te Laten Groeien?

MLM BusinessHet hele principe werkt heel simpel, je zult een  Online Salesfunnel online op moeten zetten die het meeste werk voor jou doet wat betreft het selecteren van de juiste mensen voordat je ook maar ooit met ze spreekt.

Je salesfunnel bestaat kort gezegd uit:

  • Een opt-in pagina ( om de lead te kunnen genereren)
  • Een Blog waar je waardevolle inhoud plaatst, die gerelateerd is aan datgene waar je prospect naar op zoek is.
  • Een autoresponder om automatisch met je prospect in contact te blijven en een relatie op te kunnen bouwen.
  • Een Online presentatie om gekwalificeerde prospects naar toe te kunnen sturen en hen van daaruit in je business in te kunnen schrijven.

Focus je daarbij op het genereren van gericht verkeer naar zowel je blog als je opt-in pagina om leads te genereren.

Je kunt binnen een half uurtje een opt-in pagina hebben en binnen de zelfde tijd kun je ook je blog online hebben en onderweg zijn, zelfs als je totaal geen technische kennis hebt van HTML, PHP, javascript etc.

De volgende stap is dan het genereren van gericht verkeer naar je blog en datacapture pagina.
Er zijn talloze manieren om verkeer naar je sites te sturen.
Je kunt kiezen voor paid traffic wat werkelijk binnen minuten honderden en zelfs duizenden gerichte bezoekers naar je site stuurt en wat dus ook binnen enkele uren tientallen gerichte leads op kan leveren.

Met gratis verkeer ( bijv. Zoekmachine Optimalisatie) zul je vooral tijd moeten investeren om bezoekers op je site te krijgen. Dit is dan ook een stuk trager dan paid traffic. Daarbij komt dat je heel goed zult moeten weten hoe de zoekmachines werken om het begeerde plekje op de eerste pagina te verkrijgen.

Met paid traffic hoef je enkel je campagne op te zetten, je zoekwoorden te kiezen of je doelgroep ,afhankelijk van waar je adverteert, je budget in te stellen en je bent vertrokken. Zelfs al heb je maar een klein budget om te starten dan is dit “the way to go” als je snel resultaten wilt. Al is het maar een budget van €100,-

Wanneer je van die €100,- , €150 of €200 kunt maken dan ben je in winst en weet je ook hoe je €200 kunt verdubbelen en zo verder. Dit is waar het omdraait in je business.
Weten hoe je met een klein budget in winst kunt komen en dan hoe je je budget gaat verhogen om nog meer winst te maken. Klinkt simpel en is het ook.
En dit is exact wat de grote Internet Guru’s voortdurend doen.

Door je MLM business Online te runnen kun je in een héle korte periode héle grote resultaten zien mits je bereidt bent om tijd en energie te steken in het goed opzetten van je Salesfunnel.

Wil je leren hoe je Salesfunnel goed op te zetten en tientallen gerichte leads per dag voor jouw business te genereren?
Meld je dan nu aan voor de Gratis Online Marketing Succes Training En start vandaag nog met het laten groeien van je business op een simpele manier.

 

 

 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kies De Actie Gerichte Artikelen Die Perfect Aansluiten
 Bij Je Huidige Fase Van Business Groei.

Meld Je Vandaag Nog Aan Voor De
Gratis Marketing Training

>