fbpx

Wie is Franka Peels ?

Franka PeelsHey Hallo,

Franka Peels hier en je bent vast en zeker op deze pagina terechtgekomen omdat je meer over me wilt weten .

Wie ik ben , wat ik doe en misschien zelfs wel of ik “echt” ben. Ha Ha

Mijn Achtergrond…..

Ik ben geboren en getogen in Valkenswaard (NB) waar ik nog steeds woon.

Ik woon samen en ben moeder van 3 prachtige jongens. Ik heb gelukkig allebei mijn ouders nog die zo’n 500 meter bij me vandaan wonen.

Zij zijn een enorme steun en toeverlaat voor mij en mijn kinderen, en zonder hun hulp en steun was ik niet in staat geweest te bereiken wat ik tot nu toe heb bereikt.

beiden hebben ze altijd héél hard gewerkt , en het ONDERnemen is me als het ware door hen met de paplepel ingegoten

Van beiden heb ik geleerd om vooral mijn dromen te volgen, door te zetten en gewoon weer op te staan na een tegenslag.

Hoe Het Allemaal Begon…

Na de middelbare school ben ik direct gaan werken en heb niet direct een vervolgopleiding gedaan om een “vak” te leren.

Op mijn 21e was ik compagnon in mijn eerste eigen bedrijf en op mijn 23e startte ik mijn tweede bedrijf daarbij.

(Geen van beiden hadden ook maar iets te maken met marketing)

In 1996 kwam ik voor het eerst in aanraking met Netwerk Marketing en ging daarmee gigantisch onderuit.

In 2002 startte ik opnieuw met een Netwerk Marketing bedrijf, en was er van overtuigd dat het ditmaal wel ging lukken.

De producten waren geweldig, het compensatieplan zag er goed uit, en het werd me voorgesteld alsof ik binnen 2-3 jaar nooit meer zou hoeven werken.

Ik deed exact wat me verteld werd, volgde al seminars, woonde elke bedrijfsmeeting bij ( zowel in binnen als buitenland), deed de flyers, de vragen lijsten, benaderde mijn warme markt noem het op en ik heb het gedaan.

Ik heb kapitalen uitgegeven om die ene “magische formule” te vinden waardoor het voor mij ook zou gaan werken, en mijn droom van financiële vrijheid dichterbij zou komen.

Echter de keiharde waarheid was, dat deze droom steeds verder van me af ging. Ik besefte me terdege dat Netwerk Marketing iets totaal anders was dan het hebben van een traditioneel bedrijf.

Ik was niet gewoon gefrustreerd en teleurgesteld over de resultaten, maar ik was ONTZETTEND gefrustreerd:

“ Wat deed ik dan toch verkeerd, waarom lukte het voor mij niet, en voor anderen wel.

Wat hebben zij anders gedaan dan Ik doe??”

Mijn keerpunt kwam toen mijn oudste van, op dat moment, 5 tegen me zei:

“Mama, moet je nu alweer weg, je werkt toch eigenlijk thuis, en je bent bijna nooit thuis.
Je hebt nooit tijd om iets met ons te doen, je moet altijd werken, werken, en nog eens werken.”

AUW!, dat deed even zeer zeg, en dat was een behoorlijke wake up call.

Ik was juist gestart met Netwerk Marketing om thuis te kunnen zijn bij de kids, en om zelf mijn dagen en uren te kunnen bepalen, en in mijn “slobber” trui te werken als dat zo uitkwam.

Niet om verplicht 3 avonden in de week naar bedrijfsmeetings of homeparty’s te moeten door heel Nederland! En mensen over de vloer te hebben op de momenten dat het me eigenlijk niet uitkwam.

Ik realiseerde me op dat moment maar al te goed dat als ik deze weg zou blijven volgen dat ik NOOIT daar zou komen waar ik wilde zijn.

Het werd dus tijd om een andere weg in te slaan en te leren wat MARKETING nu werkelijk inhoudt.

Ik ging dus op zoek naar de werkelijke Marketing technieken en strategieën die succesvolle bedrijven en Marketeers gebruiken en hen toestaan om de enorme bedragen te genereren.

Ik kwam er al snel achter dat marketing een VAK is, en een vak dat geleerd moet worden. Het heeft niets maar dan ook niets te maken met het benaderen van je warme markt, het uitdelen van flyers, hotelmeetings etc.

Het heeft echter alles te maken met:

  • Weten wie je doelgroep is.
  • Attraction Marketing – oftewel wordt de gejaagde in plaats van de jager.
  • Personal Branding
  • Hoe de grote massa te bereiken
  • Leadgeneratie technieken
  • Prospecting vaardigheden
  • Closing vaardigheden
  • Online Marketing Technieken( of te wel internet marketing)
  • Leverage

Kijk het maakt niet uit wat je eerder is verteld en of je het hebt over Netwerk Marketing, Multilevel Marketing, Direct Sales, Affiliate Marketing, Email marketing, Online Marketing of wat dan ook. Zoals je aan alle benamingen kunt zien draait het om MARKETING.

En marketing draait om het leren genereren van leads die je producten/ diensten af willen nemen.

Hoe je je voor een zo groot mogelijk publiek begeeft om je producten/business/diensten te kunnen presenteren.

En hoe met je prospects om te gaan zodat zij inderdaad je producten en diensten bij jou af nemen(PUNT)

Succes heeft niets te maken met het bedrijf waar mee je samen werkt , het eventuele compensatie plan of het product of dienst wat je vermarkt.

Aan het einde van de rit gaat het om je vaardigheden als marketeer en dat je je product of dienst weet te verkopen.

Geen verkoop is geen commissie of inschrijving. Zo simpel is het gewoon.

Maar goed, ik begin af te dwalen, ik werd dus een spons om al deze technieken te leren , begrijpen, beheersen en toe te passen.

Het resultaat bleef dan ook niet lang uit in minder dan een jaar ging ik van zo’n €850,- per maand naar meer dan €100.000,00 per jaar.

Kwam dat succes van de ene op de andere dag?

Nee, natuurlijk niet, om succes te kunnen hebben met ongeacht wat je vermarkt, zul je toegewijd moeten zijn, bereid te zijn om te leren, hard te werken en vooral door te gaan als het even tegen zit.

Kijk succes is iets heel persoonlijks.

Voor de één is het tienduizenden euro’s per maand, voor de ander is het misschien het feit dat hij/zij daadwerkelijk parttime kan werken en toch een modaal inkomen creëert om alle rekeningen te kunnen betalen en af en toe iets leuks te kunnen doen.

Voor mij persoonlijk betekent succes de vrijheid hebben
om te gaan en staan waar ik wil en wanneer ik wil.

– Er zijn voor mijn kinderen als ze uit school komen.

– Af en toe lekker naar de stad gaan.En datgene voor de kids te kopen wat ze leuk vinden, niet wat ik me kan veroorloven.

– Niet te hoeven kijken naar de prijs bij het doen van de boodschappen of wat dan ook. ( hebben we zin om te gaan uit eten dan doen we dat)

– De financiële middelen hebben om op vakantie gaan en daar te doen waar we zin in hebben.

–  En vooral de zekerheid en vaardigheden hebben dat, ongeacht hoe de economie er voor staat, ik financieel gezien van niets of niemand afhankelijk ben om dat inkomen te creëren wat ik nodig heb om dat leven te leiden wat ik wil leiden.

En dat is ware Financiële Onafhankelijkheid en Vrijheid, en heeft niets te maken met de hoogte van je inkomen.

Hollywood Feb 2013

Wat je definitie van succes ook is het ligt allemaal binnen handbereik door het simpele systeem toe te passen wat ik je aanreik.

Een simpel direct toepasbaar systeem waarin je stap voor stap leert hoe een succesvolle online business op te zetten en te runnen.

Ongeacht je achtergrond of opleiding.

Vandaag de dag help ik mensen wereldwijd om exact het zelfde te doen. Om hen te helpen die vrijheid te voor zichzelf te creëren die zij zoeken.

Ongeacht wat succes voor jou betekent, of dat nu een fulltime inkomen is of dat je meer vrijheid wilt om ook zelf je tijden te kunnen bepalen, of dat je wereldreizen wilt maken, of dat je op zoek bent naar een business die potentieel een paar honderdduizend per jaar doet.

Het ligt allemaal binnen handbereik door het simpele stappensysteem toe te passen wat ik je aanreik.

Geen bla bla, geen vage beloftes om binnen de kortst mogelijke tijd miljonair te worden, gewoon gezond verstand en openheid vanaf dag één in wat wel en niet mogelijk is, en vooral hoe dat te doen.

Mooie beloftes en woorden laten geen inkomens groeien. Eerlijkheid in zaken , een no nonsens mentaliteit, verantwoording nemen in je business en aanpakken wel.

Kijk, ik ben niets anders dan wie dan ook.

Net als ieder ander heb ik mijn goede en minder goede eigenschappen. En mijn productieve en minder productieve dagen.

Ik maak taalfouten , en waarschijnlijk vind je die op deze pagina ook, So What!!!

Ik vind het vooral belangrijk dat je de boodschap begrijpt, en daarbij is het feit of een komma of punt op de juiste plek staat voor mij ondergeschikt.

Ik ben altijd te eigenwijs geweest om op te geven, en heb er voor gekozen om wegen te bewandelen die vele anderen niet bewandelen.

Mijn succes kwam niet van de ene dag op de andere, het komt door vallen en opstaan en doorgaan waar de meesten de handdoek in de ring zouden gooien.

En door energie en tijd te steken in mensen die meer wisten dan ik wist, en van hen de psychologie achter marketing te leren begrijpen, beheersen en vooral toepassen.

Wanneer je begrijpt wat het is dat mensen triggered om te kopen dan kun je zoveel klanten maken of mensen inschrijven als je maar wilt. En dat is exact waar ik mensen in marketing help.

Tot Slot.

Ik wil je bedanken voor het lezen van deze informatie.

Hopelijk weet je nu iets meer over wie ik ben en wat ik doe,zodat je zeker bent dat je met een echt en alledaags persoon werkt.
En wanneer je serieus bent om een succesvolle online business te hebben, meld je dan nu hieronder aan voor de Marketing Training en start vandaag nog met het opbouwen van een succesvolle Online Business.

Toegewijd aan jouw succes

Franka Peels

>