fbpx

Forever Living Products

 Forever Living Products Marketing Succes Tips

Forever living Products  is één van vele MLM bedrijven die zich met name richten op wellness en gezondheid.

Ze hebben een enorm scala aan producten die het welzijn van veel mensen aanzienlijk kan verbeteren, daarbij richten ze zich niet alleen op het innerlijk welzijn maar ook op uiterlijke gezondheid en schoonheid.

Talloze mensen wereldwijd hebben positieve ervaringen en resultaten met de producten die Forever Living Products biedt en voor velen is dat ook de reden dat ze in de FLP zakelijke mogelijkheid stappen, daar het compensatie plan van Forever Living een lucratieve mogelijkheid biedt om een aanvullend en zelfs meer dan fulltime inkomen te creëren.

Hoe Te Slagen Als Forever Living Products Distributeur

Forever Living ProductsHet is de droom van velen om aan die top in het Forever Living Compensatie plan te komen.

De “fout” die de meeste mensen die daarmee beginnen echter maken, (en wat leidt tot een faalpercentage van 95%), is te leiden met de zakelijke mogelijkheid die het bedrijf biedt.

De nieuwe Forever Distributeur is enthousiast over de financiële voordelen die er te behalen zijn, en proberen in eerste instantie familie vrienden en kennissen te overtuigen van die exact zelfde financiële voordelen,in de hoop dat ze een aantal mensen meekrijgen en inderdaad naar de Top van het Compensatieplan komen.

Deze aanpak is echter gedoemd om te mislukken om de volgende redenen:

  1.  Omdat de betreffende distributeur op dit punt zelf nog geen of slechts zeer weinig inkomen heeft gegenereerd uit de business, komt deze niet geloofwaardig over. Je kunt mensen in je downline namelijk niet leren wat je zelf niet beheerst.Het is dan zo’n beetje als; De blinde die de slechtziende helpt.
  2. Omdat de uiteindelijke commissie en bonussen komt uit de totaal omzet van verkochte producten binnen je team. Aan het einde van de maand wordt je betaald over het aantal producten wat er daadwerkelijk is omgezet binnen je downline, niet uit het aantal mensen wat je hebt ingeschreven.
    Wanneer je op zoek bent naar een lange termijn residueel inkomen wil je dat mensen maandelijks terugkomen om producten af te nemen waar zij voordeel van hebben.
  3. Familie, vrienden en kennissen zijn niet je prospects,  zie ook deze blogpost .

Om op de lange termijn te kunnen slagen met Forever Living Products, of welk ander bedrijf dan ook, dien je  je aandacht te richten op de voordelen die de producten bieden.
Wanneer je je enkel op de zakelijk mogelijkheid richt, zul je misschien wel wat mensen inschrijven, maar zodra het ze even tegenzit, of ze een “beter” compensatieplan tegenkomen binnen een ander bedrijf, zijn ze weer net zo snel vertrokken als ze gekomen zijn.

Het is een vaststaand feit dat 80% van de mensen die zich op enig moment inschrijft voor een MLM opportunity helemaal niets doet en binnen 3 maanden weer stopt om voor hen verschillende redenen ( wanneer je leidt met de Business Opportunity). Van de 20% die overblijft zal ook weer zo’n 80% na een maand of 3 -4 de handdoek in de ring gooien omdat ze erachter komen dat het opbouwen van een succesvolle business, met lange termijn inkomen, daadwerkelijk werk, inzet en toewijding vereist.

Dus waarom zou je je tijd willen verspillen aan een manier van werken die je behalve veel frustratie nauwelijks iets oplevert ?
En ja ik weet het, er zijn altijd uitzonderingen waarbij mensen wel enkel voor de opportunity zijn ingestapt en die het wel goed doen.
Echter deze aantallen zijn zo miniem dat de kans dat het voor jou op die manier lukt te verwaarlozen is.

Wat Is De Beste Forever Living Products Marketing Strategie?

Zoals gezegd dien je je aandacht vooral te richten op de voordelen die de producten bieden in het verbeteren van het welzijn van die mensen die op zoek zijn naar die verbetering in welzijn.

Gezien het brede scala aan voordelen wat de Forever producten bieden, en het belang wat de meeste mensen vandaag de dag hechten aan gezondheid en welzijn maakt het dat het vrij eenvoudig is om een grote groep mensen aan te trekken die op zoek zijn naar die voordelen.
Wereldwijd zijn er miljoenen mensen op zoek naar een manier om hun welzijn te verbeteren, ze willen gezond zijn, zich gezond voelen en er goed uitzien en zijn bereidt om daar geld aan uit te geven. Zelfs in deze economisch mindere tijden.

Maak gebruik van de moderne technologie om al die mensen te bereiken en Attraction Marketing zodat je de mensen naar je toe haalt in plaats van dat je ze achterna loopt.
Bouw via onder andere je blog een vertrouwens relatie op met je volgers, gebaseerd op datgene waar zij naar op zoek zijn, en je kunt zoveel mensen in je Business Inschrijven als je maar wilt.

Wil je weten hoe je dat moet doen? meld je dan nu direct hieronder aan voor de Gratis Online Marketing Succes training. De lessen zijn eenvoudig te volgen, direct toe te passen en geven snel resultaat.

 

Als je deze blogpost over Forever Living Products waardevol vindt, klik dan op de “like” en “share”button en laat een berichtje achter op onze facebook pagina.

Rex Maughan


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kies De Actie Gerichte Artikelen Die Perfect Aansluiten
 Bij Je Huidige Fase Van Business Groei.

Meld Je Vandaag Nog Aan Voor De
Gratis Marketing Training

>