fbpx

Disclaimer

Deze site wordt in eerste plaats gebruikt om onze aanwezigheid in de markt kenbaar te maken .
Via de site bieden wij o.a gratis training waarvoor u zich geheel vrijblijvend via deze site kunt aanmelden, en ook weer elk gewenst moment kunt afmelden.
Tevens vindt u op deze site artikelen en informatie die u kunnen ondersteunen in de groei van uw business.
U dient zich te realiseren dat wij u niet kunnen garanderen dat u ,indien van toepassing, inkomen zult verdienen als gevolg van de op deze site aangeboden training.
Iedereen heeft een andere leercurve, tijdsbesteding, eerdere ervaring, vaardigheden etc.

Via deze website kunt u doorklikken naar andere website die niet onder de controle van FP international staan.

Wij hebben geen enkele controle over de aard, de inhoud en of de bereikbaarheid van die sites.
Links naar die sites betekenen niet automatisch dat wij deze sites aanbevelen of het eens zijn met de inhoud op die sites.

Resultaten weergegeven op deze site zijn persoonlijke en verifieerbare resultaten en dienen slechts ter voorbeeld van wat zeker mogelijk is, ze zijn niet typisch en van toepassing op de desbetreffende personen en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zult behalen.

Resultaten zullen van persoon tot persoon verschillen, en zijn afhankelijk van uw inzet, motivatie , vaardigheden, persoonlijke expertise en ervaring.
Zij betekenen of impliceren niet dat wanneer het voor een ander “gebeurt” het ook voor u zal gebeuren.
Wij bieden u de tools, technieken en ondersteuning om gelijksoortige en hogere successen te behalen in uw onderneming wij kunnen u echter niet dwingen deze tools te gebruiken, net zo min als het hebben van een lidmaatschap van de fitness club een garantie is dat u naar die fitness club zult gaan en uw gewenste sportieve of gezondheids- doelen zult behalen.
Het voeren van uw onderneming en alle bijbehorende werkzaamheden, het al dan niet toepassen en implementeren van de aangereikte tools en daarmede het al dan niet slagen en genereren van inkomsten in uw onderneming is een verantwoording die geheel op uw schouders rust.
Uw succes is totaal afhankelijk van u, en een aantal andere factoren waar FP International geen enkele controle over heeft.
Indien u op zoek bent naar garanties dan kunt u beter een broodrooster aanschaffen, zij komen meestal met een 6 maanden garantie 😉

Wanneer er sprake is van een merknaam of een bedrijfsnaam in een artikel, pagina , video of andere inhoud op de site, dan impliceert dat niet dat FP international aan het specifieke merk of bedrijf verbonden is als affiliate of distributeur en daar compensatie voor ontvangt. De inhoud op deze site representeert de persoonlijke mening van de auteur en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wanneer er sprake is van affiliatie met een bedrijf of product kunt ervan uitgaan dat FP International compensatie ontvangt wanneer u besluit aan te melden voor het specifieke bedrijf of het aangeboden product via links op deze site. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen onderzoek naar het bedrijf CQ aangeboden product alvorens tot inschrijving of aanschaf over te gaan. FP international is niet verantwoordelijk voor de acties die u neemt en aanvaard daar in geen enkele aansprakelijkheid.
FP International biedt geen ondersteuning of support voor producten/diensten van derden.

Copyright

Intellectuele eigendomsrechten
FP International behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten ) met betrekking tot de door haar gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s).
Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website,of anderszins door FP International uitgebrachte informatie
(schriftelijk, e-mail of anderzijds) zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van FP International over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken.
Bij overtreding van het copyright zullen juridische stappen jegens de overtreder worden genomen.

 

>