fbpx

De 4 Stadia Van Business Groei

Hoe voelde je je toen je startte met je Homebased Business?

Was je net als ik dol enthousiast over de mogelijkheden, het product en compensatieplan?Had je grote dromen en doelen en zag je nu misschien wel voor het eerst in je leven werkelijk hoe jouw business je dichter bij het verwezenlijken van die dromen en doelen zou brengen?En was je er net als ik heilig van overtuigd dat je binnen enkele maanden al een behoorlijk inkomen uit je business kon halen?En misschien zelfs wel al je baan op kon zeggen?De nieuwe auto, de droomvakantie , thuis zijn bij je kinderen, je pensioen aanvullen, eerder stoppen met werken, een wereldreis maken…..Ineens lijkt het allemaal met sprongen dichter bij te komen en realiteit te worden.

netwerk marketing groei

Je bent gedreven en gaat vol enthousiasme aan de slag .Je spreekt mensen aan, hebt wat afspraken, houdt een info avond en “Yes!!!!” , je hebt je eerste klanten…..
Maar na een paar weken of maanden begint het toch allemaal wat lastiger te worden.

Je hoort steeds vaker “nee, geen interesse…” of  “het is te duur…” of, (en dit is mijn favoriet) :“Ik denk er nog even over na en dan neem ik wel contact met je op” ( yeah, right….!!!!)

Het wordt lastiger en lastiger om klanten te vinden, en je doet steeds meer je best om mensen te “overtuigen” van je product en business.

En op een gegeven moment wordt het zelfs : Verrekte lastig…

Het lukt je niet om voorspelbaar en consistent klanten te krijgen, en af en toe sta je op het punt om de handdoek in de ring te gooien en ermee te stoppen.

Maar je doet het niet… Je hebt namelijk dat stemmetje in je hoofd wat je vertelt: Persoon X is toch ook succesvol! Als anderen het kunnen, dan moet ik het toch ook kunnen. Er moet toch een betere manier zijn”.

Je beseft dat als je andere resultaten wilt, dat je het anders aan zult moeten gaan pakken.Je beseft ook dat al je “concullega’s” allemaal op dezelfde wijze hun product en business promoten en je ziet dat zij daar ook niet echt geweldige resultaten mee behalen.

En je vraagt je dan ook af:

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de mensen voor mij kiezen, hoe kan ik mensen aantrekken en me onderscheidden van mijn “concurrentie” , en niet slechts één van de zovelen ben?

De 3 Grootste Problemen

De 3 grootste problemen waar zo’n beetje elke Home Based Business Owner tegen aanloopt zijn.

  1. Hoe de juiste mensen aan te trekken voor hun producten/business.Of met andere woorden hoe voldoende gerichte en gekwalificeerde leads te genereren voor hun product/dienst of business.
  2. Hoe deze geïnteresseerden leads voorspelbaar en vooral winstgevend om te zetten in betalende klanten die bij je terug blijven komen.
  3. Niet weten waar te beginnen en hoe de business effectief en efficiënt aan te pakken om consistent en voorspelbaar een meer dan fulltime inkomen te creëren.

Het Grote Verschil Tussen Worstelen En Slagen

Het verschil tussen mensen met een homebased business of business opportunity die niets of nauwelijks iets verdienen en maand in maand uit worstelen om mensen aan te trekken en converteren naar betalende klanten, en degene die daadwerkelijk een fulltime en meer inkomen creëren en schijnbaar moeiteloos tientallen nieuwe mensen per maand en zelfs per week aantrekken is het feit dat zij gebruik maken van een exact stap voor stap plan en een exacte routebeschrijving hebben die alle ruis, hype en overload aan informatie wegneemt en waarmee je vanaf dag één exact weet, wat te doen, wanneer het te doen, waarom het doen en vooral HOE het te doen.

Om daar te kunnen komen waar je naar toe wilt zul je eerst moeten weten waar je nu staat. Zodat je van daaruit de juiste stappen kunt gaan nemen in de juiste volgorde en je jezelf kunt verzekeren dat je jouw gewenste business doelen gaat behalen.

En daarvoor heb ik het volgende overzicht voor je gemaakt wat ik de
4 stadia van business groei heb genoemd.

En op dit moment bevindt je je in één van die 4 stadia.

Het kan zijn dat je je in de worstelende fase bevindt waarin je je vooral gefrustreerd en overweldigt voelt en minder dan €2500 omzet/inkomsten creëert.
Je schiet zo’n beetje in het wilde weg in de hoop dat je iets raakt, en soms lukt dat en heb je een nieuwe klant, maar meestal schiet je mis.

Of in de overlevende fase waar je wel al een aardige omzet hebt, maar je hebt elke maand opnieuw stress omdat je verkopen héél onvoorspelbaar zijn en alles behalve consistent. De ene maand komen er 5 nieuwe klanten bij en ben je helemaal euforisch en de volgende maand vallen er weer 5 af en zak je weer terug.
Of misschien ben je wel één van de weinigen die al het groeiende stadium heeft bereikt, en al een leuk inkomen uit je onderneming haalt maar je begint elke maand opnieuw op nul en elke maand opnieuw loop je het vuur uit je sloffen om je omzet doelen te kunnen behalen. Er is niet of nauwelijks sprake van de beloofde vrijheid.

En wanneer je je al in de Florerende Fase bevindt dan wil ik je vooral feliciteren.

99% Van De Mensen Die Op Enig Moment Met Een Homebased Business Starten Behalen NOOIT Het Florerende Stadium

Erger nog zo’n 97% komt nooit verder dan het eerste stadium.

En één van de redenen daarvoor is dat ze stadia proberen over te slaan.
Ze starten vol enthousiasme uiteraard in het eerste stadium en verwachten binnen No-Time het groeiende of florerende stadium te bereiken.
Dat is immers het plaatje wat hen werd voorgehouden toen ze startte met die business.
En wanneer ze dan niet direct de resultaten zien die ze hadden gehoopt dan stoppen ze, en gaan op zoek naar de volgende opportunity wat hen gouden bergen belooft.

En zo werkt het gewoonweg niet, je kunt geen stadia overslaan.
Net zo min als een peuter van de ene op de andere dag volwassen is.
Het gaat gewoonweg niet gebeuren.

Een andere reden waarom de meesten nooit verder komen dan het eerste stadium is omdat ze gewoonweg niet weten HOE ze naar het volgende stadium moeten komen.

Kijk iedereen kan een paar honderd euro per maand verdienen met zijn business, dat is helemaal niet zo moeilijk.
Om echter voorspelbaar en consistent tussen de €2500 en €5000 per maand aan inkomsten te creëren vereist een andere business mentaliteit en andere vaardigheden dan het verdienen van slechts een paar honderd euro.
En om voorspelbaar en consistent tussen de  €5000 tot €10.000 aan inkomsten te creëren vereist wéér een andere business mentaliteit en vaardigheden dan om tot € 5000 te creëren.
En het zelfde geldt wanneer je naar €10.000 en meer per maand wilt.

En wanneer je je op dit moment in de worstelende of overlevende fase bevindt waarin je nauwelijks mensen aantrekt voor jouw business of wanneer je omzet alles behalve consistent en voorspelbaar is dan ben je op de juiste plek .

Ongeacht waar je nu staat of waar je uiteindelijk naar toe wilt, je zult eerst het grotere totaalplaatje goed moeten begrijpen en een fundering moeten gaan leggen waarop je verder kunt gaan bouwen.

De exacte stappen daarvoor heb ik voor je samengevat in de Stap Voor Stap Netwerk Marketing Instructie Guide 

Het geeft je niet alleen de stappen om direct te kunnen starten met het aantrekken van de JUISTE mensen voor jouw netwerk marketing business, maar het zal je absoluut een aantal waardevolle inzichten en inspiratie geven om jouw business naar het voor jou volgende level te brengen.