fbpx

Bewezen Attraction Marketing Strategie Voor Meer Leads

Is Attraction Marketing Het Geheim Tot Succes?

Wanneer je met Netwerk Marketing werkt- of eigenlijk elke online business- dan heb je vast wel eens gehoord van Attraction Marketing.
Maar begrijp je ook echt wat het echt betekent en wat het voor JOU kan doen?

Er is een reden dat Attraction Marketing vandaag de dag een “Buzzword” is. Attraction Marketing kan je vele gekwalificeerde, hoogst geïnteresseerde leads brengen. Doch enkel wanneer je het goed aanpakt.

Ondanks dat vele mensen het nog steeds graag willen geloven is het echt niet zo dat er een “magische button” bestaat waardoor je plotsklaps een Top Verdiener wordt. Maar er is wel een hele duidelijke strategie die de Top Verdieners gebruiken en dat is Attraction Marketing.

Het is daarin essentieel om waarde te geven aan je doelgroep, door hen een oplossing te bieden voor hun problemen en het worden van de gejaagde in plaats van de jager.

Het is ontzettend krachtig maar het vergt ook jouw tijd en inzet. Je zult elke dag aan het werk moeten in je business met de gedachte hoe je mensen kunt helpen in plaats van hoe je zoveel mogelijk aan hen kunt verkopen.Op deze manier zullen mensen automatisch tot je aangetrokken worden en is het verkopen van je product geen enkel probleem.

Dit is vooral een passieve marketingstrategie in tegenstelling tot bijv. homeparties waarbij je mensen rechtstreeks benadert om je product van je te kopen.

Met Attraction Marketing focus je vooral op het geven van waarde voor je prospect.
Het geeft je de kans om een relatie op te bouwen met je prospect en een connectie te maken door hen te helpen bij het “oplossen van een probleem” nog voordat je ook maar ooit met hem of haar gesproken hebt.

De meeste mensen die online zoeken, zijn op zoek naar een oplossing voor een probleem wat ze hebben en ze hebben iemand nodig die hen daarmee kan helpen. En zelfs al zijn het in jouw ogen misschien simpele tips die je op je blog geeft, of in een korte video, je bent mensen aan het helpen.

De sleutel tot succes is echter dat je hierin consistent zult moeten zijn. Het plaatsen van één enkel blogbericht zal je niet zoveel opleveren. Maar wanneer je consistent waardevolle inhoud plaatst gericht op het oplossen van die problemen, op je blog, op social media en overal waar je doelgroep zich bevindt. Dan zullen mensen je gaan zien als een autoriteit, en zullen ze contact met jou opnemen om je producten bij je af te nemen. En dat is waar je naartoe wilt.

De 5 Attraction Marketing Pijlers

Attraction Marketing is helemaal niet zo gecompliceerd als het nu misschien lijkt, het is zelfs vrij simpel.
Je hele Attraction Marketing Strategie berust op 5 pijlers.
Mis één van deze pijlers en je zult het niet redden, of in ieder geval flink blijven worstelen.

 1. Content of te wel relevante en waardevolle informatie en inhoud om een duidelijk omschreven en begrepen doelgroep aan te trekken met het doel tot het winstgevend verwerven van klanten en businesspartners.
  En dit begint met het goed begrijpen wie je doelgroep is en wat het exact is waar zij naar op zoek zijn.
  n-BLOG-large5701
 2. Lead generatie
  Om uiteindelijk je product te kunnen verkopen heb je leads nodig en veel ook.
  Een lead is iemand die heeft gereageerd op je content door zijn gegevens op je site achter te laten en daarmee heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn om meer te weten.
 3. Follow up:
  Wanneer je de lead eenmaal gegenereerd hebt zul je deze op moeten volgen met wederom interessante en waardevolle inhoud d.m.v. email marketing, zodat je een relatie op kunt bouwen met je prospect gebaseerd op vertrouwen en welke jou neer zet als de go-to person.
 4. Monetization Strategie :
  Je zult een systeem moeten hebben om je leads daadwerkelijk om te kunnen zetten naar betalende klanten.
  Je verdient alleen in je business als er een financiële transactie plaatsvind tussen je prospect en jou.
  En dit is wat de meeste mensen het lastigste vinden en het meeste moeite mee hebben. Ze hebben geen goed systeem, en geen idee wat of hoe het te doen en hopen maar dat de prospect uit zichzelf zijn portemonnee of creditcard trekt.
 5. Traffic:
  Oftewel het sturen van gericht verkeer naar je website om nummer 1 tot 4 in beweging te zetten.
  En internet traffic is in feite de benzine van je raceauto.
  Er zijn talloze manieren en methodes om gericht verkeer naar je site te sturen en werkelijk waar zoveel bezoekers op je site te krijgen als je maar wilt.

Echter is traffic het laatste stukje van de puzzel. Je zult eerst de eerste 4 op zijn plek moeten hebben.
Als je niet het inkomen genereert in je business wat je werkelijk wilt dan zit het probleem in 1 van de eerste 4 elementen, en dan kun je zoveel verkeer sturen als je maar wilt, maar het zal je nooit de resultaten brengen die je zoekt.

Maar gelukkig hoeft dat niet zo ingewikkeld te zijn, meld je nu aan voor de Online Marketing Succestraining en leer hoe je je business sneller gaat laten groeien dan ooit tevoren.

Welke Attraction Marketing Strategieën gebruik jij in je business? Laat het me weten op mijn Facebook Pagina


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kies De Actie Gerichte Artikelen Die Perfect Aansluiten
 Bij Je Huidige Fase Van Business Groei.

Meld Je Vandaag Nog Aan Voor De
Gratis Marketing Training

>