fbpx

7 Tips Voor Meer Inschrijvingen

  MLM Training Tips

Om succesvol je MLM business te kunnen laten groeien heb je Training nodig.
Elke goede MLM training leert je vanaf dag één HOE je daadwerkelijk klanten aantrekt en mensen inschrijft voor je business.

Dus de exacte stappen; Wie is je prospect, waar vind je die en liever gezegd hoe vinden zij jou, hoe je prospects uit te nodigen voor je presentatie, wat te zeggen, hoe het te zeggen, en vooral waarom.
MLM Marketing is een vak, net als elk ander vak, en het is een vak wat geleerd dient te worden.

Heel vaak hoor ik van Netwerk Marketers dat het product wat zij promoten zo goed is, dat iedereen dit kan en zou moeten gebruiken.
En daar blijkt dan dus ook uit dat de meeste mensen eigenlijk geen idee hebben wie hun prospect nu eigenlijk is.
Je prospect is niet iedereen met een hartslag.
Om er achter te komen wie je prospect werkelijk is zul je iets dieper moeten graven in de psyche van je “ideale klant”.
Dus wie is die persoon, waar is hij of zij exact naar op zoek, en wat is de “oplossing” die jouw specifieke product biedt in relatie tot hetgeen waar jouw prospect naar op zoek is.

Om je MLM business succesvol te kunnen laten groeien zul je in staat moeten zijn om consistent nieuwe geïnteresseerden aan te trekken, vervolgens zul je exact moeten weten wat je moet zeggen, wanneer je het moet zeggen en vooral waarom, om je prospect succesvol in te kunnen schrijven.

Wordt je niet geleerd in de MLM training van je bedrijf  wie je daadwerkelijke prospect is, ( en nee, dat is niet iedereen met een hartslag) hoe te leiden met de voordelen van je product en hoe zelf geïnteresseerde prospects te genereren en daarna exact wat te zeggen, hoe het te zeggen en waarom het op die manier te zeggen, dan dien je heel snel op zoek te gaan naar een MLM training die je dat wel leert.

Wanneer je je business volgens onderstaande principes runt zul je je closing percentage drastisch zien stijgen. Ongeacht het product of de dienst die je vermarkt, of het bedrijf waar mee je werkt.

Kijk het is in feite héél simpel. Aan het einde van de maand komt je inkomen uit het aantal producten of diensten dat er daadwerkelijk is verkocht aan de eindgebruiker. Hetzij door jezelf hetzij door je downline members

Je lange termijn inkomsten komen niet uit het aantal mensen dat je hebt gesproken, het aantal likes op je Facebook pagina of distributeurs die je eventueel hebt ingeschreven ( misschien ontvang je een kleine commissie, of bonus voor een nieuwe teampartner, maar dat biedt je niet het lange termijn inkomen om van te kunnen leven.)
Wanneer je tien distributeurs hebt ingeschreven waar je bijv een bonus van €100 per inschrijving hebt ontvangen, dan heb je inderdaad €1000 aan bonussen verdient.

Echter wanneer deze distributeurs geen omzet creëren door producten aan de eindgebruiker te verkopen dan houdt het daar op. Je kunt dan een organisatie hebben van 500 mensen, en 10% commissie verdienen over 10 lijnen diep,

Maar wanneer die 10 lijnen geen omzet creeren dan heb je 10% van niets, en dat is nog altijd niets.

Echter wanneer je leidt met  de voordelen van het product en je downline leert om exact hetzelfde te doen,en hen helpt om binnen de kortst mogelijke tijd inkomsten te genereren door te leiden met de voordelen van het product, dan heb je niet alleen een bonus, maar je downline gaat omzet creëren. En over die omzet ontvang jij weer je percentage, en dus je wederkerend inkomen.

Kijk om dat inkomen te genereren wat je werkelijk graag wilt genereren heb je dagelijks “verse” leads nodig. Mensen die vooraf hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn. Je zult dus moeten weten hoe die leads te genereren en hoe daarna die leads om te kunnen zetten in betalende klanten en/of distributeurs.

Het succesvol kunnen closen van je prospects is dan ook een essentiële vaardigheid waar je als marketer over dient te beschikken, wil je meer mensen in kunnen schrijven en een fulltime of meer inkomen kunnen creëren in je business. Wanneer je onderstaande tips toepast zal je zien dat het allemaal een stuk eenvoudiger wordt.

mlm training

7 MLM Training Tips Om Vanaf Vandaag Meer
Inschrijvingen Te Kunnen Realiseren.

 1. Stop met denken dat iedereen je prospect is, en jouw product of dienst nodig heeft, niet iedereen heeft jouw product nodig en de keiharde waarheid is dat waarschijnlijk 90% van de bevolking je producten of diensten niet eens wil.
  Leer eerst wie je prospect werkelijk is en bouw eerst een relatie op met je prospect gebaseerd op hetgeen zij willen, zodat je kunt stoppen met het proberen te overtuigen van mensen waarom ze jou product juist nodig zouden hebben en van jou moeten kopen. Iedereen heeft een hekel aan opdringerige en pusherige verkopers, mensen zitten echt niet te wachten op de zoveelste sales pitch. Amateurs overtuigen en professionals sorteren.
 2. Zorg dat je oren groter zijn dan je mond, en daarmee bedoel ik dat je vooral heel goed moet luisteren naar wat je prospect zegt, en vooral ook niet zegt. Er is een enorm groot verschil tussen een bezwaar van je prospect en een kopersvraag. Ga dus ook niet in de verdediging, maar help je prospect een juiste beslissing te nemen.( zie ook punt 5)
 3. Het closen gebeurt al in het prospecten, en prospecten is niet meer en niet minder dan het selecteren van de juiste mensen van wie je het vermoeden hebt dat zij een geschikte kandidaat zijn voor jouw product, dienst en business. Stel de juiste vragen om te bepalen of je te maken hebt met de juiste prospect. En spendeer je tijd enkel en alleen aan die mensen die inderdaad “gekwalificeerd” zijn.
 4. Ga onbevooroordeeld het closing gesprek in, ga niet uit van aannames of van je eigen gedachten. Houd de leiding in het gesprek en “stuur” je prospect naar een beslissing die juist is voor je prospect.Als iemand nu “nee” zegt wil dat nog niet zeggen dat hij of zij volgende week of over een paar maanden nog steeds nee zegt. Door je op te stellen als een “pusherige” verkoper die iemand probeert te overtuigen om in te schrijven of van je te kopen weet je zeker dat hij of zij nooit bij je terug zal komen.
 5. Zorg dat je het verschil weet tussen een bezwaar en een kopersvraag van je prospects, en hoe je met beiden om moet gaan. Er is een verschil tussen het kunnen weerleggen van een bezwaar en in het in de verdediging gaan. Het goed kunnen weerleggen van bezwaren is een vrij eenvoudig en simpel proces waarbij ieder in zijn waarde wordt gelaten. Wanneer goed toegepast stelt het je in staat om één op drie prospects succesvol te closen.
 6. Stel vragen aan je prospect, degene die de vragen stelt heeft de leiding, dus zorg dat je de leiding houdt in het gesprek. Houd je aan een script wat je stap voor stap door het hele proces heen leidt.
 7. Wees altijd eerlijk in het beantwoorden van de kopersvragen die je prospect heeft.Wanneer je altijd eerlijk blijft naar je prospect in wat hij wel en niet kan verwachten van je product of dienst, zul je meer mensen inschrijven dan wanneer je ze enkel die antwoorden geeft die jij denkt dat ze willen horen, om maar zo snel mogelijk de deal te kunnen sluiten. En wanneer je het gevoel hebt dat de verwachtingen van je prospect totaal niet realistisch zijn, geef dat dan ook aan. Je prospect zal je er later dankbaar voor zijn en bij je terug blijven komen.Je zit niet te wachten op een eenmalige verkoop en refunds.
  Je wilt lange termijn en tevreden klanten, die keer op keer bij je terugkomen.

Hou vooral goed in de gaten dat het in het hele proces om je prospect draait en niet om jou.

Wat is het dat hij of zij nodig heeft!

Wanneer jij de verkoop nodig hebt omdat je nog een aantal rekeningen hebt liggen die betaald moeten worden, of omdat je zo ontzettend graag geld wilt verdienen, of een bepaalde kwalificatie wilt behalen.
Dan zal je prospect dat feilloos op pikken en zal je de deal ook mislopen.

Wanneer je er volledig bent voor je prospect en hetgeen hij of zij nodig heeft zal je meer mensen inschrijven met veel minder moeite, en zullen je klanten keer op keer bij je terug blijven komen.

Zoals gezegd is marketing een vak, en een vak wat geleerd dient te worden, net als elk ander vak.
En hoe beter je vaardigheden, hoe meer mensen je in zult schrijven.

En je kunt vandaag nog beginnen om dat vak te leren en die vaardigheden onder de knie te krijgen, zodat ook jij de doelen kunt bereiken met je business die jij wilt bereiken.

Meld je nu direct aan voor de gratis Online Marketing Succes Training, De technieken in deze zijn eenvoudig te volgen, simpel toe te passen en brengen snel resultaat.

 

mlm training op facebook

 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kies De Actie Gerichte Artikelen Die Perfect Aansluiten
 Bij Je Huidige Fase Van Business Groei.

Meld Je Vandaag Nog Aan Voor De
Gratis Marketing Training

>