fbpx
Loading…
GanoDerma

Organo Gold – Hoe Te Slagen Met Organo Gold Nederland

Organo Gold Marketing Tips

Als Organo Gold Distributeur wil je natuurlijk weten wat je kunt doen om je inkomsten uit de business te verhogen.

Deze Blogpost zal je een aantal handige tips geven die je helpen je Downline flink te laten groeien, en je uiteindelijk het door jou gewenste inkomen te bezorgen met je Organo Gold Business.

Laat me beginnen met te zeggen dat Organo Gold een gerenommeerd bedrijf is met een goed compensatie plan wat je absoluut de mogelijkheid biedt om een meer dan fulltime inkomen te creëren in een relatief korte periode. Het uitgebreide compensatieplan biedt je de mogelijkheid om een maandelijks steeds hoger wordend passief inkomen op te bouwen en je die financiële zekerheid te bieden waar vandaag de dag zovele mensen naar op zoek zijn.

Echter zul je wel moeten weten hoe je dat aan moet pakken. Wanneer je ook maar enigszins serieus bent dan wil je een stabiel bedrijf opbouwen wat je lange termijn inkomen garandeert.

Omdat lange termijn inkomen met je business te kunnen garanderen zul je vooral een marketer moeten worden.En dat wil zeggen dat je anders zult moeten leren denken, en je business op een andere manier op moet bouwen dan de 97% van de Netwerk Marketers doen die het niet halen.

Organo Gold Marketing Tip 1

GanoDermaGebruik het Internet om leads te genereren. Kijk, je kunt natuurlijk je hele familie, vrienden en kennissen kring benaderen in de hoop dat…., maar daar zul je nooit voldoende mensen vinden om een enorme klantenkring en business op te bouwen.
Om een grote downline op te bouwen heb je een voortdurende aanvoer van geïnteresseerden ( leads) nodig, en er zitten gewoonweg niet voldoende uren in een dag om al die mensen rechtstreeks te benaderen, om te peilen of ze al dan niet geïnteresseerd zijn.

Door gebruik te maken van het Internet kun je je héél specifiek richten op een bepaalde doelgroep, en wanneer je je Internet Marketing Funnel goed opzet maak je al gelijk een onderscheidt tussen de mensen die serieus zijn en de mensen die het niet zijn, zodat je enkel je tijd besteed aan hen die wel serieus geïnteresseerd zijn.

Tevens biedt het Internet je het voordeel dat je in alle landen kunt werken en je business op kunt bouwen waar Organo Gold actief is.

Organo Gold Marketing Tip 2

Als je toch op het Internet aan de slag gaat , begin dan met het schrijven van Blogposts en interessante artikelen die gerelateerd zijn aan de voordelen die je Organo Gold producten bieden.
Kijk als je gevonden wilt worden op het internet, en veel mensen in wilt schrijven, zul je je moeten kunnen onderscheiden van al die andere mensen binnen je MLM business.
En ik zal dat verduidelijken. Wanneer je in Google, Organo Gold intypt dan zie je dat Google terugkomt met ruim 6,6 miljoen resultaten.

Wanneer je nog weinig of geen internet en/of SEO kennis en ervaring hebt dan is het zo goed als onmogelijk voor je om op die eerste pagina te komen van Google, waar mensen je kunnen vinden.
Daarbij komt dat je je ook niet echt onderscheidt van al die andere OG distributeurs.Je bent gewoon één van de zovelen die de OG business promoot.

Denk er maar eens over na; waarom zou iemand uit Maastricht de producten bij iemand in Groningen afnemen als er tussen die twee steden in talloze andere Distributeurs zitten die exact hetzelfde product vermarkten?

Uiteindelijk koopt je prospect van je, of schrijft zich bij jou in, vanwege jou en de relatie die je met die prospect hebt opgebouwd.

Door je te richten op een specifieke doelgroep, gerelateerd aan de voordelen die de OrganoGold producten bieden kun je je dus onderscheiden van die 6,6 miljoen resultaten en je waarlijk in een unieke positie bevinden waarbij je meer mensen aan kunt trekken voor je producten en business dan je ooit voor mogelijk kunt houden.

Organo Gold Marketing Tip 3

Stop met het proberen te overtuigen van mensen om je producten te kopen of in je business in te schrijven. Zoals gezegd, wanneer je je richt op een specifieke doelgroep en gericht gebruik maakt van het internet dan kun je zo veel leads genereren per dag als je maar wilt.

Luister héél goed naar wat je prospect zegt, en vooral niet zegt, en help hen een beslissing te nemen die juist is voor hen.
Wanneer je iemand overtuigt om iets te doen waar hij/of zij niet volledig achter staat dan heb je nu misschien wel even dat euforische “yes” gevoel, maar er is een 99% kans dat je nieuwe klant of distributeur daarna niets meer van zich laat horen. Je hebt dus eigenlijk veel tijd en energie gestoken in iemand waarvan je bij voorbaat kon weten dat het niets ging worden.

Leer om je prospects te selecteren door goed te luisteren naar wat zij zeggen, en vooral ook niet zeggen. Leer daarbij wat het verschil is tussen een bezwaar van je prospect en een kopersvraag van je prospect, en hoe daar op de juiste manier op te anticiperen.
Er is een reden dat we twee oren hebben en maar één mond. Marketing , of dat nu Netwerk Marketing, Direct Sales, Internet Marketing, Affiliate Marketing of welke vorm van Marketing dan ook is, gaat over het opbouwen van een relatie met je prospect, en je prospect te helpen datgene te verkrijgen waar deze naar op zoek is en voor bij jou komt.

Wil je leren hoe je de bovenstaande tips toepast in je business? Meld je dan nu direct aan voor de Gratis OnlineMarketing Succes Training. Je krijgt dan tevens direct toegang tot een Gratis video training die je direct toestaat om vandaag nog te beginnen met het Online laten groeien van jouw Business.

Start Direct Nu Het Nog Gratis Is


Vul hieronder simpelweg je gegevens in en we sturen je direct toegang tot je training.

 

Wanneer je deze blogpost over Organo Gold waardevol vindt Like hem dan, deel hem op je Facebook en laat een reactie achter.

Geef een reactie